Κακός ξανά ο ΠΑΟΚ, νέες εξηγήσεις Ιβιτς

Κακός ξανά ο ΠΑΟΚ, νέες εξηγήσεις Ιβιτς

2' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ απέτυχε να νικήσει στα Τρίκαλα μένοντας στο 0-0, με αποτέλεσμα να μην «κλειδώσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να αναζητήσει θετικό αποτέλεσμα στην τελευταία αγωνιστική, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό για να περάσει στους «16». Μετά το τέλος του αγώνα των Τρικάλων, ο Βλάνταν Ιβιτς τοποθετήθηκε για όσα προκάλεσαν οι δηλώσεις του μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο και έδωσε εκ νέου εξηγήσεις: «Οι δηλώσεις μου έχουν προκαλέσει πολλές συζητήσεις που δεν έχουν σχέση με τους παίκτες. Είπα πως κάποιος παίκτης ίσως να θέλει να φύγει από την ομάδα. Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να περνάνε έτσι. Πιστεύω πολύ στα μάτια μου. Δεν εννοούσα κανέναν άλλον. Τις τελευταίες 20 μέρες έβλεπα κάποια πράγματα που με προβλημάτισαν. Οταν ένα παίκτης είναι αρχηγός και γυρνάει στα αποδυτήρια και λέει ότι η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει, δεν μπορώ να το δεχθώ αυτό σαν προπονητής. Θα γίνει έτσι όπως θέλω εγώ. Ο παίκτης πρέπει να έχει πίστη στη νίκη». Να σημειωθεί πως στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες, εκτάκτως, ο Ιβάν Σαββίδης. Θα έχει σειρά επαφών και με τον Λιούμπος Μίχελ και με τον Βλάνταν Ιβιτς και με άλλους συνεργάτες του και πολύ πιθανόν να τρέξουν άμεσα εξελίξεις.

Ο Ολυμπιακός με τους Μάριν και Ρομαό (έπαιξε στόπερ) στο αρχικό σχήμα ικανοποίησε με την εικόνα του στα Περιβόλια, επικρατώντας των Χανίων με 4-0. Τα γκολ των «ερυθρόλευκων» πέτυχαν οι Καμπιάσο (16΄), Ιντέγε (25΄), Θεολόγου (αυτογκόλ στο 42΄) και Πάρντο (49΄). Ο Πάουλο Μπέντο χρησιμοποίησε τον Χουτεσιώτη κάτω από την εστία, τους Φιγκέιρας, Μποτία, Ρομαό, Ντε Λα Μπέγια στην άμυνα, τους Καμπιάσο, Μπουχαλάκη σε ρόλο αμυντικών μέσων, τους Πάρντο, Μάριν και τον εξαιρετικό Μανιάτη στη μεσαία γραμμή και τον Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Καρντόσο, Ανδρούτσος, Τσιμίκας. Λίγες μέρες μετά τη νίκη με ανατροπή επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Ατρόμητος έχασε εκτός έδρας από την Καλλιθέα με 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Σταματάκος στο 55΄. Πλέον, στον 7ο όμιλο και οι τέσσερις ομάδες έχουν από 3 βαθμούς και όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική.

Η Ξάνθη δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στο παιχνίδι με την Καλλονή την οποία νίκησε με 3-1 στα «Πηγάδια», ανεβαίνοντας έτσι στη 2η θέση του 4ου ομίλου. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Ράνος (3΄), Λάζιτς (23΄) και Νιέτο (47΄), ενώ η Καλλονή μείωσε με τον Φράγκο (69΄).

Με 3-1 επικράτησε και ο Λεβαδειακός του Πανσερραϊκού στη Βοιωτία. Και τα τρία γκολ των γηπεδούχων σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος από τους Παππά (1΄), Ουόν (12΄) και Γιακουμάκη (41΄). Ο Κάκο διαμόρφωσε στο 66΄ το τελικό αποτέλεσμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή