Πρόκριση… οικογενειακή για ΠΑΟΚ

Πρόκριση… οικογενειακή για ΠΑΟΚ

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ ύστερα από καιρό ήταν… ΠΑΟΚ, κέρδισε τη Σλόβαν Λίμπερετς με σκορ 2-0 και σε συνδυασμό με τη νίκη της Φιορεντίνα στο Μπακού επί της Κάραμπαχ με 1-2, πήρε την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, δείχνοντας να συνέρχεται από την αγωνιστική –και όχι μόνο– κρίση των τελευταίων εβδομάδων.

Η ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς από το ξεκίνημα έδειξε τις διαθέσεις της, όταν ο Βαρέλα στο δεύτερο λεπτό έχασε κλασική ευκαιρία για να σκοράρει, με την κεφαλιά του σε κενή εστία να φεύγει άουτ. Ο ΠΑΟΚ δημιουργούσε τις προϋποθέσεις για γκολ, είχε κατοχή, ήταν κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο και η υπεροχή του μετουσιώθηκε σε… πράξη στο 29΄ όταν από σέντρα του Μάτος, ο Αθανασιάδης άφησε έξυπνα να περάσει η μπάλα, η οποία κατέληξε στον Γκάρι Ροντρίγκεζ και ο τελευταίος πλάσαρε για το 1-0.

Ο Δικέφαλος σφράγισε τη νίκη στο 67΄, όταν ο Λέοβατς βρήκε τον Πέλκα και αυτό πρόλαβε τον Ντουμπράβκα γράφοντας με προβολή το 2-0.

Τα πάντα είχαν κριθεί για την υπόθεση νίκη, αφού η Σλόβαν πέρα από ένα δοκάρι του Κομλιτσένκο στο 70΄ δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Γλύκου.

«Τα αποδυτήρια τώρα είναι πάρα πολύ καλά. Οι παίκτες μεταξύ τους είναι πολύ καλά. Ξέρω τι γίνεται στα αποδυτήρια και αυτή τη στιγμή είμαστε πάρα πολύ καλά», επισήμανε ο Βλάνταν Ιβιτς μετά τον αγώνα, ενώ ο Στέφανος Αθανασιάδης πρόσθεσε πως «δεθήκαμε περισσότερο αυτές τις μέρες που ήμασταν στο ξενοδοχείο. Ελειπε από την ομάδα αυτή η ενότητα. Πριν από λίγες μέρες ο κόσμος μας αποδοκίμαζε, αλλά σήμερα είδε μια ομάδα να παίζει σαν οικογένεια».

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς (Μαλεζάς 82΄), Μάτος, Τσίμιροτ, Κάνιας, Πέλκας (Σάχοφ 75΄), Ροντρίγκεζ, Τζάλμα, Αθανασιάδης (Κουλούρης 71΄).

ΣΛΟΒΑΝ: Ντουμπράβκα, Καραφιάτ (Μπαρτλ 46΄), Κούφαλ, Ποκόρνι, Μπάρτοσακ, Μπρέιτε, Σέβτσικ, Φόλπρεχτ (Κουμπίσκιν 80΄), Εκπάι (Σίκορα 65΄), Βουχ, Κομλιτσένκο.

Σαββίδης: Συγχαρητήρια

Ο Ιβάν Σαββίδης κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι στο γήπεδο, αλλά να ξεκουράζεται μετά τις εξετάσεις που έκανε προχθές λόγω δυσφορίας που ένιωσε: «Θέλω να συγχαρώ τους πάντες και από την άλλη να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο που πολλές φορές δεν μπορούμε να εκπληρώσουμε τις υποσχέσεις που δίνουμε και τους στεναχωρούμε. Χαίρομαι που τις προηγούμενες μέρες μείναμε όλοι μαζί στο ξενοδοχείο. Γίναμε μια πραγματική οικογένεια. Οι γιατροί μου δεν μου σύστηναν να έρθω στο γήπεδο σήμερα, αλλά θα είμαι μαζί με την ομάδα, ακόμα και αν νιώθω πολύ άσχημα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή