Αυλαία μιας ακόμη κακής χρονιάς για τον Παναθηναϊκό

Αυλαία μιας ακόμη κακής χρονιάς για τον Παναθηναϊκό

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο επίλογος του Παναθηναϊκού στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ γράφτηκε με ήττα από τη Θέλτα Βίγκο (0-2) στο γήπεδο της Λεωφόρου, μια κατάληξη της απογοητευτικής πορείας του στη φάση των ομίλων, με συγκομιδή μόλις ενός βαθμού. Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν καν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις στην τελευταία ευρωπαϊκή εμφάνισή τους και, παρά την απουσία άγχους, αφού είχαν ήδη αποκλεισθεί, δεν προσπάθησαν να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους τους που αποχώρησαν μετά το δεύτερο γκολ των φιλοξενουμένων.

Η χαμένη ευκαιρία του Ρινάλντι (η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Ρούμπεν, ύστερα από προβολή) να ανοίξει στο σκορ, μόλις στο 3ο λεπτό, που ήταν η μοναδική αξιόλογη, εξελίχθηκε σε «μπούμερανγκ» για τους «πράσινους». Στην επόμενη φάση (4΄), οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με την «καρφωτή» κεφαλιά του Γκουιντέτι, ύστερα από σέντρα του Μάγιο και ολιγωρία του κεντρικού αμυντικού δίδυμου του ΠΑΟ. Oι Ισπανοί είχαν και δεύτερη ευκαιρία στο α΄ ημίχρονο, από το σουτ του Ραντόγια και την μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Στιλ, ενώ οι γηπεδούχοι δεν είχαν γρήγορα αντανακλαστικά για να ξεπεράσουν τον αιφνιδιασμό του γκολ που δέχθηκαν πρόωρα. Οι παίκτες του Ουζουνίδη, όμως, δεν αντέδρασαν ούτε στην επανάληψη και στο 76΄ ήρθε το δεύτερο γκολ της Θέλτα, με το πέναλτι που υπέπεσε ο Μολέδο στον Γκουιντέτι και την εύστοχη εκτέλεση του Ορεγιάνα. Εκτός αποστολής έμεινε ο Μπεργκ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μέστο, Μολέδο, Ιβανόφ, Χουχούμης, Ζέκα, Λουντ (83΄ Κουτρουμπής), Εμποκού, Γουακάσο, Βιγιαφάνιες (70΄ Λέτο), Ρινάλντι (60΄ Ιμπαρμπο).

ΘEΛΤΑ: Ρούμπεν, Μάγιο, Καμπράλ, Ρονκάλια, Τζόνι, Ραντόγια, Βας (63΄ Ντίας), Ερνάντεθ, Μπονγκοντά, Γκουιντέτι (90΄ Γκόμες), Ορεγιάνα (82΄ Σίστο).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή