Τα πρώτα εισιτήρια για τους «16» του Κυπέλλου

Τα πρώτα εισιτήρια για τους «16» του Κυπέλλου

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέσσερις αναμετρήσεις με κοινή ώρα έναρξης στις τρεις το μεσημέρι περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο. Στον τρίτο όμιλο πραγματοποιείται ουσιαστικά ένας «τελικός» πρόκρισης, καθώς ο Αγροτικός Αστέρας και η Ξάνθη ισοβαθμούν στους 3 πόντους. Η Ξάνθη «συμβιβάζεται» και με την ισοπαλία, ενώ ο Αγροτικός Αστέρας χρειάζεται μόνο τη νίκη για να ακολουθήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Στον 5ο όμιλο, ο Αρης υποδέχεται την αδιάφορη Βέροια και χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία για πρόκριση στην επόμενη φάση, την ώρα που ο Αιγινιακός αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης. Οι «Αρκάδες» που απογοητεύουν στο πρωτάθλημα περνούν και με ισοπαλία, ενώ ο Αιγινιακός θέλει μόνο νίκη.

Τέλος, στον 8ο όμιλο, ο Κισσαμικός παίζει με τον Λεβαδειακό. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, οι δύο ομάδες περνούν μαζί στην επόμενη φάση, ενώ αν κερδίσει ο Κισσαμικός υπάρχει σενάριο αποκλεισμού του Λεβαδειακού σε περίπτωση νίκης του Πανιωνίου μεθαύριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή