Ευνοϊκές κληρώσεις για τα φαβορί

Ευνοϊκές κληρώσεις για τα φαβορί

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κληρωτίδα έκανε το χατίρι στους ισχυρούς του Κυπέλλου Ελλάδας και δεν προέκυψε χθες ντέρμπι στη φάση των «16». Η κάτοχος του τίτλου ΑΕΚ θα βρει στον δρόμο της τον Λεβαδειακό, όπως και πέρυσι, ενώ ο Ολυμπιακός θα διασταυρωθεί με τον Αρη, ίσως στην πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Ασφαλώς την πιο ευνοϊκή κλήρωση είχε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αν και βρισκόταν στο γκρουπ των αδυνάτων, «τράβηξε» από το γκρουπ των ισχυρών τον Κισσαμικό από τη Φούτμπολ Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ έπεσε με τον Παναιτωλικό που στο πρωτάθλημα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. Οσο για τον Ατρόμητο, κληρώθηκε με την πρωτοπόρο της Φούτμπολ Λιγκ, Λαμία. Ενδιαφέρουσα θα είναι και η αναμέτρηση του Πλατανιά με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η εκπληκτική στη Σούπερ Λίγκα Ξάνθη φαντάζει ως το φαβορί της συνάντησης με τον ΟΦΗ.

Συνοπτικά τα ζευγάρια της φάσης των «16»: Ξάνθη – ΟΦΗ, Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακός – ΑΕΚ, Αρης – Ολυμπιακός, Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ, Τρίκαλα – Αστέρας, Λαμία – Ατρόμητος, Παναθηναϊκός – Κισσαμικός. Οι πρώτοι αγώνες της 3ης φάσης θα διεξαχθούν στις 10, 11 και 12 Ιανουαρίου και οι ρεβάνς στις 24, 25 και 26 Ιανουαρίου.

Η έδρα του τελικού παραμένει άγνωστη, ωστόσο αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της διεξαγωγής του εκτός Ελλάδας! Στην προκήρυξη του Κυπέλλου η πρώην διοίκηση της ΕΠΟ του Γιώργου Γκιρτζίκη άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο ο τελικός της διοργάνωσης να γίνει στη Γερμανία, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ΕΠΟ δύναται να ορίσει ως έδρα διεξαγωγής του τελικού γήπεδο εκτός Ελλάδας με πρώτη επιλογή γήπεδο της Γερμανίας». Ωστόσο, ο νέος πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου, Ζήσης Βρύζας, ξεκαθάρισε ότι ο τελικός θα γίνει στην Ελλάδα χωρίς να υποδείξει το γήπεδο.

Δηλώσεις έκανε και ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος χαρακτήρισε βατή την κλήρωση και τόνισε πως στόχος των «πράσινων» είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή