«Κλείδωσε» η συμφωνία ΠΑΟ – Λυμπερόπουλου

«Κλείδωσε» η συμφωνία ΠΑΟ – Λυμπερόπουλου

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι ο μεγάλος νικητής στο «μπρα ντε φερ» με τον Κώστα Αντωνίου, με έπαθλο τη θέση του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού. Ενώ μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ ο Αντωνίου ήταν το φαβορί στην κούρσα διαδοχής του Ζιλμπέρτο Σίλβα, οι ενστάσεις που υπήρξαν κυρίως λόγω της μη ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο από τότε που αποχώρησε από τον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό, έγειραν τελικά την πλάστιγγα προς την πλευρά του Λυμπερόπουλου, ο οποίος είχε απομείνει μόνος διεκδικητής της θέσης μιας και το «χαρτί» του Αλιόσα Ασάνοβιτς είχε «καεί» μετά την επαφή που είχε την Παρασκευή με στελέχη της ΠΑΕ.

Ο 42χρονος Λυμπερόπουλος είναι εκπρόσωπος της νέας γενιάς αθλητικών μάνατζερ και προτιμήθηκε λόγω της εμπειρίας που απέκτησε έχοντας τον ίδιο ρόλο στην ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2014. Εχει γνώση της ελληνικής αγοράς και κάποιες καλές διασυνδέσεις με την ξένη, εκπροσώπησε αρκετούς παίκτες, Ελληνες και ξένους, τα τελευταία χρόνια, γνωρίζει πολύ καλά το περιβάλλον του Παναθηναϊκού, τη φανέλα του οποίου φόρεσε για επτά χρόνια και για όλους αυτούς τους λόγους ήταν στην αρχή φαβορί για τη θέση, μέχρι να προκύψει ο Αντωνίου που φάνηκε να τον προσπερνά. Η συμφωνία προέκυψε χθες έπειτα από νέες συζητήσεις του με στελέχη της ΠΑΕ και θα επισημοποιηθεί σήμερα, μετά τη συνάντησή του με τον Γιάννη Αλαφούζο.

• Ελεύθεροι για μία εβδομάδα είναι από χθες οι παίκτες, αφού ολοκλήρωσαν μια σειρά εργομετρικών εξετάσεων. Τους δόθηκε αναλυτικό πρόγραμμα και θα παρακολουθούνται όσον αφορά την τήρησή του μέσω μιας ειδικής ηλεκτρονικής συσκευής που θα φορά ο καθένας τους και θα καταγράφει τα πάντα!

• Διαψεύδουν οι «πράσινοι» όλα τα σενάρια περί ενδιαφέροντος για Τζαβέλλα και Αραβίδη. Σύμφωνα να ανάρτηση δημοσιογράφου από τη Βενεζουέλα, ο Παναθηναϊκός εξετάζει τον 19χρονο αμυντικό χαφ της Ατλέτικο Βενεζουέλας, Γιανχέλ Ερέρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή