Ο Ολυμπιακός «βούλιαξε» τη γαλλική Νις στο πόλο

Ο Ολυμπιακός «βούλιαξε» τη γαλλική Νις στο πόλο

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Ολυμπιακός απέναντι στη γαλλική Νις. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 15-2 (5-0, 4-0, 1-1, 5-1) σε αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Σήμερα θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών, οι οποίες θα είναι οι τελευταίες για το 2016.

Στον αγώνα που διεξήχθη στον Πειραιά, ο προπονητής Θοδωρής Βλάχος είδε οκτώ παίκτες του να σκοράρουν, ενώ οι Μουρίκης, Κολόμβος και Φουντούλης πέτυχαν από τρία τέρματα. Στο πρώτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 5-0 και στο δεύτερο οι πολίστες του πέτυχαν και άλλα τέσσερα τέρματα. Το τρίτο ήταν ισόπαλο και για τις δύο ομάδες ενώ στο τέταρτο οι «Πειραιώτες» ήταν και πάλι πρωταγωνιστές. Ο επόμενος αγώνας για το Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι στις 18 Ιανουαρίου με τη Σπαντάου.

Σήμερα διεξάγεται η 8η αγωνιστική, και οι Πειραιώτες αναμένεται να περάσουν ένα εύκολο απόγευμα. Αντιμετωπίζουν τη ΝΟ Πατρών (16.00) και η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια. Ο Θοδωρής Βλάχος αναμένεται να ξεκουράσει βασικούς παίκτες και να δώσει χρόνο συμμετοχής και στους υπόλοιπους. Στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας θα διεξαχθούν δύο ντέρμπι. Η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Υδραϊκό (18.30) και αμέσως μετά, ο Παναθηναϊκός, με τα πολλά οικονομικά προβλήματα, θα βρει απέναντί του τον ΠΑΟΚ (20.00).

Στον Λαιμό, η Βουλιαγμένη «φιλοξενεί» τον Εθνικό (16.00), σε έναν αγώνα που μπορεί να κρύβει εκπλήξεις. Στις 16.30, το Καλαμάκι παίζει με τη Χίο ενώ η 8η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με το παιχνίδι Πανιώνιος – ΑΟ Π. Φαλήρου (20.30).

Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 21, Βουλιαγμένη, Παναθηναϊκός, Εθνικός 16, Υδραϊκός, Γλυφάδα, ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, ΠΑΟΚ 10, Πανιώνιος 6, Χίος 4, ΝΟ Καλαμακίου, ΝΟ Πατρών 1. Η επόμενη αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 7 Ιανουαρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή