Χτίσιμο και… γκρέμισμα στην ΑΕΚ

Χτίσιμο και… γκρέμισμα στην ΑΕΚ

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ισόπαλο αποτέλεσμα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα εξόργισε τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη, που επισκέφθηκε χθες το πρωί τα γραφεία της κεντρικής επιτροπής της διαιτησίας, προκειμένου να εκφράσει τα παράπονά του για την αντιμετώπιση της ΑΕΚ από τους διαιτητές. Το γεγονός πως η Eνωση ισοφαρίστηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα με γκολ που ήταν εμφανώς οφσάιντ, στέρησε από την ΑΕΚ μια νίκη που θα βελτίωνε σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία της ομάδας πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ζήτησε ισονομία αλλά και τιμωρία των διαιτητών που κάνουν λάθη εις βάρος της ομάδας.

Στη συνέχεια, ο κ. Μελισσανίδης βρέθηκε στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ και τόνισε στους δημοσιογράφους: «Από την ομάδα θα φύγουν όσοι πρέπει να φύγουν, αντιλαμβάνομαι τη στενοχώρια του κόσμου για τα αρνητικά αποτελέσματα. Θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Μελισσανίδης που εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η «εγκληματική οργάνωση τελείωσε ή τελειώνει από το ποδόσφαιρο». Για ακόμη μία φορά, ο ισχυρός άνδρας της Ενωσης χαρακτήρισε την υπόθεση του γηπέδου ως το σημαντικότερο στοιχείο της μελλοντικής επιτυχίας της ομάδας, λέγοντας πως «είμαστε στο παρά πέντε». Το ΚΕΣΑ ενέκρινε χωρίς καμία ένσταση τα σχέδια του γηπέδου και πλέον εκφράζεται η βεβαιότητα από την ΑΕΚ πως σύντομα θα εκδοθεί η άδεια κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στα αγωνιστικά, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, τη στιγμή που ο κόσμος της ομάδας εμφανίζεται έξαλλος με τον Χρήστο Αραβίδη λόγω της αποβολής του στον αγώνα της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ανόητη ενέργεια του επιθετικού της ομάδας να χτυπήσει τον αντίπαλό του στο 10ο λεπτό του αγώνα ανάγκασε την ομάδα να παίξει για 80 λεπτά με παίκτη λιγότερο. Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του, αλλά το δεύτερο πειθαρχικό παράπτωμα του διεθνούς ποδοσφαιριστή (σ.σ. μετά την ανάρτηση στο facebook πριν από 2 μήνες) είναι πιθανό να τον οδηγήσει άμεσα εκτός ομάδας. Η τελική απόφαση θα ληφθεί από τη διοίκηση εντός των επόμενων ημερών.

Στα μεταγραφικά, η ΑΕΚ είναι σε αναζήτηση κεντρικού επιθετικού και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι ακόμη ο βασικός στόχος, παρά το γεγονός πως μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο για την ομάδα να πληρώσει τη ρήτρα των 400.000 ευρώ που υπάρχει για τον ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή