Ευχές τυπικές

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ραντεβού του… χρόνου. Η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω εορτών, δίνει την ευκαιρία σε όλους να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους. Οι παράγοντες και οι προπονητές να δουν τα λάθη τους και να προσπαθήσουν να παρουσιάσουν κάτι καλύτερο με την έναρξη των αγώνων, την 3η Ιανουαρίου του 2017.

Θα πείτε, τι μπορεί να διορθωθεί μέσα σε ένα δεκαπενθήμερο; Oμως, μέρες που είναι, όλοι πρέπει να ελπίζουν πως μπορεί να έρθει κάποιο δώρο από κάπου. Η χρονιά που φεύγει μπορεί να χαρακτηριστεί μία από τις χειρότερες του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου. Oχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και σε διοικητικό.

Οι παρεμβάσεις της Πολιτείας, που μας έφεραν στα πρόθυρα της αποπομπής μας από τις διεθνείς διοργανώσεις. Τα… μνημόνια της FIFA, που μας έβαλαν σε επιτήρηση, και οι παλινδρομίες των υπευθύνων της κυβέρνησης, αντί να διορθώσουν την αρρωστημένη κατάσταση, την επιβάρυναν.

Κοντά σε αυτά και το σαφώς πλέον περιορισμένο μπάτζετ των ΠAE, όλα έκαναν τους σκεπτόμενους οπαδούς να απομακρυνθούν από τις εξέδρες. Και φυσικά είναι πολύ δύσκολο να πειστούν να επιστρέψουν ξανά. Oταν, μάλιστα, ουδείς δείχνει, από τα αφεντικά των ομάδων, πραγματική διάθεση να διορθωθούν τα στραβά κι ανάποδα του χώρου. Επομένως, οι όποιες ευχές που θα ακουστούν, για καλύτερες μέρες, μάλλον θα είναι μια τυπική διαδικασία και όχι δείγμα θέλησης για ουσιαστικές αλλαγές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή