Προσθέτει εμπειρία στο επιτελείο ο ΠΑΟ

Προσθέτει εμπειρία στο επιτελείο ο ΠΑΟ

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Νίκο Λυμπερόπουλο αναμένεται να γίνει σήμερα, μετά τη διευθέτηση κάθε λεπτομέρειας για την υπογραφή του συμβολαίου του. Ο ίδιος όμως έχει ξεκινήσει δουλειά πολύ πριν από τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις, με σημαντικές παρεμβάσεις στη στελέχωση του επιτελείου της ομάδας, το οποίο σε πρώτη φάση θα εμπλουτιστεί με δύο έμπειρα πρόσωπα, ιδιαίτερα αγαπητά σε όλους όσοι έχουν συνεργασθεί μαζί τους. Η πρώτη επιλογή του «Λύμπε» είναι ο Χρήστος Καρβουνίδης, εκ των κορυφαίων Ελλήνων φυσικοθεραπευτών, με θητεία παλαιότερα στον Παναθηναϊκό, αλλά και για πολλά χρόνια στην εθνική ομάδα. Η δεύτερη επιλογή του είναι ο εργοφυσιολόγος Γιάννης Κωτσής, ο οποίος δεν έχει εργαστεί ξανά στους «πράσινους», αλλά έχει σημαντική και πολύχρονη παρουσία στη «γαλανόλευκη». Οι επιλογές του νέου τεχνικού διευθυντή βρήκαν σύμφωνο και τον Μαρίνο Ουζουνίδη, οπότε δεν απομένει παρά να επισημοποιηθεί η συμφωνία, ώστε οι Καρβουνίδης – Κωτσής να ξεκινήσουν αμέσως δουλειά με την επιστροφή των παικτών στο «Γ. Καλαφάτης», μετά την εβδομαδιαία εορταστική άδεια που έχουν μέχρι την ερχόμενη Τρίτη.

Ο Λυμπερόπουλος θέλει να ενισχυθεί σημαντικά και το τμήμα που παρακολουθεί παίκτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Θα προκύψουν νέες συνεργασίες με σκάουτερ, με στόχο να κινείται πιο μεθοδικά ο Παναθηναϊκός σε μεταγραφικό επίπεδο, αποφεύγοντας κατά το δυνατόν αστοχίες σαν κι αυτές που καλείται να διαχειριστεί τώρα ο Λυμπερόπουλος, μετά την απόφαση του Ουζουνίδη να αποχωρήσουν αρκετοί παίκτες από το υπάρχον ρόστερ, παρότι σχεδόν όλοι τους θεωρούνται νεοφερμένοι στην ομάδα. Παράλληλα μ’ αυτές τις λεπτές συζητήσεις για τη λύση των συμβολαίων τους, ο νέος τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» θα ξεκινήσει επαφές για τουλάχιστον τέσσερις μεταγραφές στην περίοδο του Ιανουαρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή