Δύο ανοιχτά μέτωπα για την ΑΕΚ

Δύο ανοιχτά μέτωπα για την ΑΕΚ

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για την επισημοποίηση της συνεργασίας του Ογκνιέν Βράνιες με την ΑΕΚ. Ο 27χρονος διεθνής Βόσνιος αμυντικός θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους» και αναμένεται να ενταχθεί στην ομάδα με την επιστροφή και των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών στα Σπάτα, την προσεχή Τρίτη. Ο Βράνιες είναι 28 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης (αντιμετώπισε και την εθνική μας ομάδα στον πρόσφατο αγώνα) και αγωνιζόταν στην Τομ Τομσκ της Ρωσίας. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων η Σπόρτινγκ Χιχόν στις αρχές του 2016, η Γκαζιάντεσπορ, η Κράσνονταρ, η Σερίφ και ο Ερυθρός Αστέρας. Παίζει τόσο ως κεντρικός όσο και ως δεξιός αμυντικός.

Με εξώδικο που απέστειλε χθες, η ΑΕΚ ζητεί από τη Σούπερ Λίγκα να θέσει στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο, το θέμα της καθυστέρησης των πληρωμών του συνδρομητικού καναλιού της NOVA προς τις ΠΑΕ. Επίσης με εξώδικο, η ΑΕΚ ζητεί από τη NOVA την «αποκατάσταση της εις βάρος της οικονομικής αδικίας», καθώς η Ενωση θεωρεί πως λαμβάνει λιγότερα χρήματα από αυτά που τις αναλογούν σε σχέση με την εμπορική της αξία.

Ως προς την περαιτέρω μεταγραφική της ενίσχυση, η ΑΕΚ φαίνεται να εξετάζει την περίπτωση του Χόρχε Περέιρα Ντίαζ που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Μαλαισίας με την Ζόχορ Νταρούλ Τακζίμ. Ο Ντίαζ είναι 26 χρόνων, παίζει τόσο ως δεξιός εξτρέμ όσο και ως κεντρικός επιθετικός και είναι από την Αργεντινή. Είναι στη Μαλαισία από το 2014 με 50 γκολ σε 68 παιχνίδια, ενώ πέρυσι είχε δοθεί δανεικός για μερικά παιχνίδια στην Ιντεπεντιέντε. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί και στη Λανούς.

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας που αποχώρησε προχθές από την ΑΕΚ, έστειλε μήνυμα μέσω Facebook στους οπαδούς της ομάδας. «Σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και την αγάπη σας αυτά τα 3,5 χρόνια» ανέφερε ο 28χρονος μεσοεπιθετικός που αποκτήθηκε από την ομάδα όταν η Ενωση έπεσε στην Γ΄ Εθνική. Ο Πλατέλλας είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην τρίτη και στη δεύτερη κατηγορία, ήταν αρχηγός της ομάδας στο πρώτο παιχνίδι της επιστροφής της ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα και εκτιμήθηκε πάρα πολύ από τους φίλους της Ενωσης. Μαζί με τον Ιβάν Μπρέσεβιτς αποτελούν τους δύο παίκτες που η συντριπτική πλειονότητα των φίλων της ΑΕΚ θα θυμούνται με χαρμολύπη, ανατρέχοντας στα χρόνια που η ΑΕΚ βρισκόταν στα χαμηλά πατώματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Από την ομάδα της Γ΄ Εθνικής, οι μόνοι που συνεχίζουν στον σύλλογο είναι οι Ανταμ Τζανετόπουλος και Ηλίας Βούρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή