Μείωση του ρόστερ στον Ολυμπιακό

Μείωση του ρόστερ στον Ολυμπιακό

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προτεραιότητα του Πάουλο Μπέντο είναι η μείωση του αριθμού των παικτών με τους οποίους δουλεύει από την αρχή της περιόδου. Με την επιστροφή του Πασιένσια στην Πορτογαλία, ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει στη διάθεσή του 30 ποδοσφαιριστές και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο αριθμός αυτός μπορεί να μειωθεί και να φθάσει ακόμη και στους 25.

Αμεσα αναμένεται να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Δημήτρη Σιόβα σε ομάδα της Ισπανίας έως το καλοκαίρι. Την περίπτωσή του εξετάζουν η Γρανάδα, η Μπέτις και η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Επιπλέον, στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών βρίσκονται οι Γιάννης Μανιάτης, Σάσα Ζντιέλαρ, Κώστας Τσιμίκας και Πραξιτέλης Βούρος.

Η αποχώρηση του Σιόβα σε συνδυασμό με τη συμμετοχή του Ντα Κόστα στην τελική φάση του κυπέλλου Αφρικής με την εθνική ομάδα του Μαρόκου της οποίας είναι αρχηγός –κάτι που πρακτικά σημαίνει πως θα χάσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων» στη διάρκεια του Ιανουαρίου– ανοίγουν τον φάκελο απόκτησης στόπερ. Το ενδεχόμενο επιστροφής του 32χρονου Αβραάμ Παπαδόπουλου δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, όπως και η χρησιμοποίηση του Παναγιώτη Ρέτσου στο κέντρο της άμυνας, όπου αγωνιζόταν στην ομάδα νέων των «Πειραιωτών».

Παράλληλα, στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού βρίσκονται βασικά στελέχη των πρωτοπόρων της βαθμολογίας. Στην παρούσα φάση οι προβολείς πέφτουν πάνω στον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από τη Γουέστ Χαμ και τη Βαλένθια. Επίσημη πρόταση δεν έχει φθάσει στην πειραϊκή εταιρεία, η οποία αν και δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να συναινέσει στη μετακόμιση του Σέρβου αμυντικού μέσου με λιγότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν διαψεύσει την περίπτωση επιστροφής του Παϊτίμ Κασάμι.

Τόσο ο Ιντέγε όσο και ο Καρντόσο βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα ομάδων της Κίνας και της Τουρκίας αντίστοιχα. Ομως και οι δύο φορ των πρωταθλητών, όπως και ο Μιλιβόγεβιτς έχουν ως προτεραιότητά τους να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Ελλάδα. Ο Πάουλο Μπέντο έχει δώσει άδεια στους ποδοσφαιριστές του έως τη Δευτέρα και την Τρίτη θα τους περιμένει στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη για να αρχίσουν την προετοιμασία για τον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη στις 4 Ιανουαρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή