Ριζικές αλλαγές στον Παναθηναϊκό

Ριζικές αλλαγές στον Παναθηναϊκό

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε το «λίφτινγκ» στο τεχνικό επιτελείο και το νυστέρι θα αρχίσει πλέον να αγγίζει και τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ώστε να αλλάξει πρόσωπο το συντομότερο δυνατόν για να εμφανιστεί βελτιωμένος στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Οι αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο ολοκληρώθηκαν σε μεγάλο βαθμό χθες, με την ανακοίνωση των νέων συνεργασιών και την προώθηση του Σπύρου Μαραγκού σε ρόλο δεύτερου βοηθού του Μαρίνου Ουζουνίδη, δίπλα στον Χριστόφορο Κόλα. Και οι τρεις ήταν συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό στη δεκαετία του ’90, ενώ ο Μαραγκός ήταν ώς χθες προπονητής στην ομάδα Κ-17.

Αλλα νέα πρόσωπα στο ευρύτερο επιτελείο του Παναθηναϊκού είναι οι Καρβουνίδης, Κωτσής και Πανουργιάς, οι οποίοι θα αντικαταστήσουν τους Οικονομίδη, Μαχαίρα, Τσεκούρα και Αρκουλή, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους:

– Χρήστο Καρβουνίδη, ως νέο υπεύθυνο φυσιοθεραπευτών.

– Γιάννη Κωτσή, ως νέο εργοφυσιολόγο και διατροφολόγο.

– Νίκο Πανουργιά, ως νέο γυμναστή αποκατάστασης.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τους Βασίλη Οικονομίδη, Τόνια Μαχαίρα, Γιάννη Τσεκούρα, Μιχάλη Αρκουλή, τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την προσφορά τους στον σύλλογο».

Η αντίστοιχη ανακοίνωση για την πρόσληψη του Νίκου Λυμπερόπουλου στη θέση του τεχνικού διευθυντή αντί του Ζιλμπέρτο Σίλβα και του Τάκη Φύσσα ως υπεύθυνου των τμημάτων υποδομής αντί του Γιάννη Σαμαρά, έγινε την Παρασκευή. Σήμερα στη 1 το μεσημέρι θα γίνει και η επίσημη παρουσίασή τους στο «Γ. Καλαφάτης». Ο Λυμπερόπουλος έχει ξεκινήσει μια σειρά επαφών για τις αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ της ομάδας, με πρώτη κίνηση την επιτυχημένη ολοκλήρωση της μεταγραφής του Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο 23χρονος αρχηγός του Αστέρα Τρίπολης υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και θα είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί από το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Το βάρος πλέον θα πέσει στις συζητήσεις με παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Ουζουνίδη. Ο Λεντέσμα έχει επαφές με την Πεσκάρα, η Κάλιαρι έχει δελεαστική πρόταση 7 εκατ. ευρώ από την κινεζική Γούχαν Ζαλ για τον Ιμπάρμπο και ενδεχομένως να την αποδεχθεί με τις «ευλογίες» του Παναθηναϊκού, ο Γουακάσο θα λείψει τουλάχιστον ένα μήνα για το Κόπα Αφρικα και είναι αμφίβολο αν θα επιστρέψει, ο Ιβανόφ μάλλον θα συνεχίσει σε ομάδα της Βουλγαρίας, ο Σάμπα «ψάχνεται» στο εξωτερικό, ενώ ο Ρινάλντι ίσως πάρει μια δεύτερη ευκαιρία λόγω της μικρής ηλικίας του, των ελάχιστων ευκαιριών που είχε έως τώρα, αλλά και του τετραετούς συμβολαίου που υπέγραψε το καλοκαίρι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή