Σε πρώτο πλάνο η απόκτηση αμυντικού στον Ολυμπιακό

Σε πρώτο πλάνο η απόκτηση αμυντικού στον Ολυμπιακό

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντείνονται οι διεργασίες στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδας αναφορικά με το ενδεχόμενο απόκτησης κεντρικού αμυντικού. Στην παρούσα φάση ο Πάουλο Μπέντο έχει στη διάθεσή του τρεις στόπερ, τον Αλμπέρτο Μποτία, τον Μπρούνο Βιάνα και τον Παναγιώτη Ρέτσο. Στις προπονήσεις έχει κοντά του και τον 18χρονο και πολλά υποσχόμενο κεντρικό αμυντικό της ομάδας νέων, Δημήτρη Νικολάου.

Ο Ντα Κόστα έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας του Μαρόκου ενόψει των υποχρεώσεών της στην τελική φάση του Κυπέλλου Αφρικής που θα αρχίσει στην Γκαμπόν στις 14 Ιανουαρίου. Οσο για τον Δημήτρη Σιόβα θα συνεχίσει την καριέρα του στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Γεγονός είναι πως οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Ελλάδας και ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή για το θέμα της απόκτησης στόπερ στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του χειμώνα. Επίσης, είναι δεδομένο πως δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Από την Ιβηρική χερσόνησο διαρρέει πως οι «Πειραιώτες» εξετάζουν ξανά την περίπτωση του Αντερλάν Σάντος της Βαλένθια.

Οι «νυχτερίδες» τον απέκτησαν το καλοκαίρι του 2015 από την Μπράγκα, δαπανώντας το ποσό των 9,5 εκατ. ευρώ. Στην παρούσα φάση οι ιθύνοντές της δεν θα ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Σάντος. Ωστόσο, έως τώρα δεν έχουν δεχθεί πρόταση από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Επιπλέον, στο προσκήνιο παραμένουν τόσο ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, όσο και ο Τάσος Αυλωνίτης. Δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι γνωρίζουν τα αποδυτήρια των πρωταθλητών και δεν θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής. Δίχως άλλο, τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαιτέρως κρίσιμα για το θέμα της αγοράς κεντρικού αμυντικού.

Στη Σουηδία ο Τσιμίκας

Την ίδια ώρα, ο Κώστας Τσιμίκας ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη Σουηδία. Ο 20χρονος αριστερός μπακ έχει δεχθεί πρόταση από την Εσμπιεργκ και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις άμεσα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, πιθανότατα με τη μορφή δανεισμού. Η Εσμπιεργκ βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας και θα αγωνιστεί στα μπαράζ παραμονής στην πρώτη κατηγορία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή