Από τον Ηρακλή στον ΠΑΟΚ ο Λάμπρου

Από τον Ηρακλή στον ΠΑΟΚ ο Λάμπρου

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Λάζαρος Λάμπρου είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ την περίοδο του Ιανουαρίου. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός του Ηρακλή συμφώνησε σε όλα με τον «Δικέφαλο» και θα υπογράψει νέο συμβόλαιο μόλις μπει το 2017.

Ο Ηρακλής θα βάλει στα ταμεία του 300.000 ευρώ, ποσό το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα δοθεί για να πληρωθούν παίκτες και προπονητές ώστε να μη… διαλυθεί το τμήμα. Ηδη, χθες, έγιναν κάποιες πληρωμές, ενώ αποτράπηκε για κάποια 24ωρα η κατάθεση προσφυγής και από τους Λεοζίνιο και Περόνε.

Είναι μια μεταγραφή που τη δεδομένη χρονική στιγμή περισσότερο βολεύει τον Ηρακλή και λιγότερο τον ΠΑΟΚ, που απλώς προσθέτει στο ρόστερ του έναν φέρελπι παίκτη, ο οποίος πολύ δύσκολα θα βρει χώρο και χρόνο για να παίξει με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Τα δεδομένα της μεταγραφής Λάμπρου έχουν προκαλέσει αντιδράσεις και στις δύο πλευρές. Είναι χαρακτηριστική η τοποθέτηση του πρώην υπεύθυνου ασφαλείας της ΠΑΕ και γνωστού οπαδού του Ηρακλή, Μάκη Σαρλή σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του: «Δεν δικαιώθηκε ο κόσμος; Ο Ηρακλής είναι σε άρματα του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού και αυτοί ήρθαν να κάνουν άλλα πράγματα στην ομάδα και όχι αυτά που προσδοκά αυτός ο μεγάλος λαός. Δυστυχώς έχουμε μπλέξει και δεν ξέρουμε πώς θα ξεμπλέξουμε. Ο κόσμος είναι αντίθετος, θέλει περήφανα πράγματα, αυτονομία, ανεξαρτησία. Και η Μπαρτσελόνα πουλάει αλλά όχι στη Ρεάλ».

Από τον ΠΑΟΚ η πλειονότητα του κόσμου δεν θεωρεί ως κίνηση ενίσχυσης την απόκτηση Λάμπρου και περιμένει μεταγραφές ουσίας και έτοιμων παικτών.

Ο 19χρονος παίκτης μάζεψε ήδη τα πράγματά του από τη Μίκρα και πέρασε χθες από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα, συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του, Λάμπρο Χούτο, κίνηση που φανερώνει πως είναι τελειωμένη η μεταγραφή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή