Δύο «αγκάθια» για τον Παναθηναϊκό

Δύο «αγκάθια» για τον Παναθηναϊκό

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας πρώην και ένας εν ενεργεία παίκτης του που πολύ σύντομα θα γίνει κι αυτός… πρώην, είναι τα δύο «αγκάθια» που καλείται να αντιμετωπίσει άμεσα ο Παναθηναϊκός για να επιστρέψει σε πιο ήρεμα νερά με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Ο Μίκαελ Εσιέν κατέθεσε στις 22 Δεκεμβρίου προσφυγή στην ΕΠΟ, με αφορμή την καθυστέρηση μιας δόσης από την αποζημίωση για τη λύση του συμβολαίου του, ενώ ο Βίκτορ Ιμπάρμπο δεν έδωσε ούτε χθες σημάδια ζωής, δείχνοντας με τη στάση του ότι δεν προτίθεται να διευκολύνει ένα «βελούδινο» διαζύγιο. Η σκληρή γραμμή του Εσιέν αναγκάζει τους «πράσινους» να δώσουν προτεραιότητα στην περίπτωσή του για να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα αδειοδότησης για την επόμενη περίοδο. Ο Γκανέζος έχει λαμβάνειν συνολικά 651.000 ευρώ, ποσό που είχε συμφωνηθεί να εξοφληθεί με δόσεις σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Με την καθυστέρηση στην καταβολή μιας δόσης έκανε προσφυγή και υποχρεώνει τον Παναθηναϊκό να κλείσει άμεσα το θέμα, για να μην αντιμετωπίσει μεγαλύτερα προβλήματα. Αντίστοιχες καθυστερήσεις έχουν προκύψει και με άλλους παίκτες, αλλά κανείς δεν αντέδρασε έτσι. Στα άκρα οδηγεί την κατάσταση και ο Ιμπάρμπο. Απουσίασε ξανά από την προπόνηση και στην προσπάθειά εντοπισμού του, οι «πράσινοι» ενημερώθηκαν από τον μάνατζέρ του ότι βρίσκεται στην Κολομβία. Δεν έχει μέλλον στην Ελλάδα και αναζητείται ήδη με την Κάλιαρι η φόρμουλα λύσης του δανεισμού του.

• Ρίχνει τους τόνους στο θέμα του Μασούντ ο Παναθηναϊκός, ενώ διαψεύδει και τα σενάρια επιστροφής του Λεωνίδα Βόκολου στο τεχνικό του επιτελείο.

• Με τον δικό του τρόπο αποχαιρέτησε ο Κριστιάν Λεντέσμα τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του: «Κάθε εμπειρία αφήνει ένα μάθημα, υπήρξαν πράγματα που πήγαν καλά και άλλα που πήγαν λιγότερο καλά. Αυτή είναι η ζωή. Ευχαριστώ και αντίο στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Εύχομαι σε εσάς, στον σύλλογο και στους ποδοσφαιριστές κάθε επιτυχία» έγραψε στο Ιnstagram ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος βρίσκεται στην Ιταλία και αναζητεί εκεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

• «Ο Μαρίνος και ο Νίκος ξέρουν τι χρειάζεται και θα κάνουν το καλύτερο. Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα, χρειάζεται υπομονή. Τα ΜΜΕ θα πρέπει να αντιμετωπίζουν την κατάσταση ως έχει. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πλέον τη δυνατότητα να παίρνει παίκτες όπως ο Σισέ και θα πρέπει να επενδύει σε παίκτες με φιλοδοξίες, όπως και σε Ελληνες που να ξέρουν τι πάει να πει Παναθηναϊκός. Ο κόσμος και τα ΜΜΕ δεν έχουν υπομονή. Σίγουρα θα φας σφαλιάρες και θα έρθουν ήττες, αλλά μόνο έτσι θα πας μπροστά. Θέλει χρόνο και πλάνο» δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Γιάννης Αναστασίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή