Μονοτονίας συνέχεια

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα του επαγγελματικού μας πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, είναι αρκετή για να καταλάβει κάποιος πως ο μαραθώνιος έχει κριθεί πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Και φυσικά είναι πολύ φυσιολογική η χαρά μερίδας των φίλων του Ολυμπιακού, που βλέπουν την ομάδα τους να βαδίζει προς την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου.

Αυτή όμως είναι η μία όψη του νομίσματος. Υπάρχει και η άλλη. Εκείνη που αποδεικνύει πως όσο εύκολα θα φτάνουν οι «ερυθρόλευκοι» στην κατάκτηση της κορυφής τόσο και θα «ελαφρύνει» το μπάτζετ και συνεπώς η αξία των παικτών που θα απαρτίζουν το ρόστερ. Με αποτέλεσμα να ακούγονται τακτικά, ειδικά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αποδοκιμασίες για τις εμφανίσεις της ομάδας. Και φυσικά, θα απομακρύνεται ακόμα περισσότερο το όραμα για μια διάκριση στην Ευρώπη.

Θα πείτε, φταίει ο Ολυμπιακός που οι ανταγωνιστές του δεν μπορούν να εκμεταλλευθούν τις δεδομένες φετινές αδυναμίες του; Βεβαίως όχι. Η ΑΕΚ προσπαθεί συνεχώς να… επιστρέψει. Ο ΠΑΟΚ, που κατά πολλούς παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να πιστέψει πως μπορεί να «κοντράρει» το κέντρο, ενώ ο Παναθηναϊκός ψάχνει ακόμα τον δρόμο, ώστε να μπορέσει να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Ετσι, οι πρωταθλητές κατορθώνουν με άνεση και χωρίς οικονομικές υπερβάσεις να διατηρούν τα πρωτεία στο ελληνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα. Αυτό όμως δεν δείχνει αρκετό στο να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες και τα όνειρα μεγάλης μερίδας οπαδών του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή