4ο ATTIKA RUN & FUN Grand Prix 2017

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγκεκριμένα οι αγώνες αρχίζουν από τον Δήμο Λυκόβρυσης/Πεύκης στις 19 Φεβρουαρίου, συνεχίζουν στις 26 Μαρτίου με Δήμο Γαλατσίου, στις 9 Απριλίου με Δήμο Κηφισιάς, στις 30 Απριλίου με Δήμο Πεντέλης (Μελίσσια) και ο τελικός στον Δήμο Γλυφάδας 7 Μαΐου του 2017.

Οι αγώνες έχουν την μορφή μίνι πρωταθλήματος με σκοπό την ανάδειξη των καλύτερων στη βάση της κατάταξης/επίδοσης στον κάθε αγώνα (λαμβάνονται υπόψη οι 3 καλύτεροι αγώνες). Είναι μία σπουδαία διοργάνωση που στηρίζεται από τους Δήμους Λυκόβρυσης/ Πεύκης, Γαλατσίου, Κηφισιάς, Πεντέλης & Γλυφάδας (τελικός) και τους επίσημους χορηγούς AMSTEL FREE, μεταλλικά νερά VIKOS όπως επίσης και τους χορηγούς επικοινωνίας: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,runningnews.grACTION 24 (T.V.), Επένδυση.

Παράλληλα, ξεκινά το Feelgood RUNNING CLUB με συμμετοχή RUNNING TEAMS της AMSTEL FREE και των άλλων χορηγών της διοργάνωσης.

Οι εγγραφές άρχισαν με εντυπωσιακές προσφορές: Όσοι γραφτούν και στους 5 αγώνες έως 5 Φεβρουαρίου 2017 θα έχουν έκπτωση 20% και όσοι γραφτούν σε 3 αγώνες θα έχουν έκπτωση 10%.

Επίσης

Όλοι όσοι εγγράφονται στους αγώνες θα μπορούν να γράφονται και στο Feelgood RUNNING CLUB και θα έχουν έκπτωση 30% για τους πρώτους 6 μήνες για προπονήσεις του RUN CLUB.

 Πληροφορίες / εγγραφές: feelgoodsports.gr

Facebook: Feelgoodsports club

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή