«Βροχή» γκολ σε Μαδρίτη, Μόναχο

«Βροχή» γκολ σε Μαδρίτη, Μόναχο

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια σειρά από γκολ-διαμάντια λάμπρυναν χθες το στέμμα του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπάγερν να συναγωνίζονται για το ποιος παίκτης τους πέτυχε το ωραιότερο γκολ της βραδιάς!

Η πρώτη λάμψη ήλθε από… αλλού μ’ ένα καταπληκτικό γκολ του Ινσίνιε στο 8΄ με πλασέ από 30 μέτρα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να σταματήσει η Νάπολι το πάρτι της Ρεάλ.

Οι Μαδριλένοι απάντησαν με καταιγιστική αντεπίθεση και μια θεαματική ανατροπή, με το σκορ να κλείνει στο υπέρ τους 3-1 που τους δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μπενζεμά (είχε και δοκάρι στο 42΄) ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά στο 18΄, ο Κρόος έκανε με υπέροχο σουτ το 2-1 στο 49΄ έπειτα από ασίστ του Ρονάλντο, αλλά κανένα απ’ αυτά το δύο γκολ δεν μπορεί να συγκριθεί σε ομορφιά με το απίστευτο σουτ του Καζεμίρο στο 54΄ που έκανε το 3-1 και έβαλε από το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου σε τροχιά πρόκρισης τους γηπεδούχους. Αυτό ήταν το 41ο συνεχόμενο επίσημο παιχνίδι που η Ρεάλ σκόραρε, ισοφαρίζοντας το δικό της ρεκόρ για τέταρτη φορά στην ιστορία της.

Ακόμα πιο ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης πήρε και η Μπάγερν με το 5-1 επί της Αρσεναλ στο Μόναχο, που διαμορφώθηκε με ένα εντυπωσιακό ξέσπασμά της στις αρχές του β΄ ημιχρόνου.

Οι Γερμανοί προηγήθηκαν με γκολ-φωτοβολίδα του Ρόμπεν στο 11΄, ισοφαρίστηκαν από τον Σάντσες έπειτα από ριμπάουντ σε απόκρουση του Νόιερ σε δικό του πέναλτι στο 30΄, αλλά τρία μαζεμένα γκολ, ένα από τον Λεβαντόφσκι στο 53΄ και άλλα δύο από τον Τιάγκο στο 57΄ και το 63΄, έκριναν υπέρ της Μπάγερν ένα ματς με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τις περισσότερες (ανάμεσά τους και ένα δοκάρι του Λεβαντόφκσι στο 61΄) να ανήκουν σαφώς στους Βαυαρούς.

Το κερασάκι στην τούρτα του 5-1 το έβαλε ο Μίλερ στο 88΄!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή