«Αντίο» από Ιντέγε, αναχωρεί για Κίνα

«Αντίο» από Ιντέγε, αναχωρεί για Κίνα

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επί ελληνικού εδάφους ολοκληρώνει το πρωί ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για την αυριανή ρεβάνς με την Οσμάνλισπορ στην Τουρκία, της φάσης των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 9.45 π.μ. στο αθλητικό κέντρο στου Ρέντη και στις 2 μ.μ. θα πετάξουν με πτήση τσάρτερ για την Αγκυρα. Το γήπεδο της Οσμάνλισπορ θα το πατήσουν οι «ερυθρόλευκοι» μόνο την Πέμπτη, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα (18.00), αφού έπειτα από απόφαση του Πάουλο Μπέντο δεν θα προπονηθούν εκεί την παραμονή της αναμέτρησης.

Χθες, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης μετέβη στου Ρέντη και μίλησε στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο. Είναι σαφές πως με αυτήν την κίνηση ο κ. Μαρινάκης θέλησε να δείξει πως βρίσκεται στο πλευρό όλων των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος ενόψει της κρίσιμης και συνάμα καθοριστικής αναμέτρησης στην Τουρκία. Επιπλέον, στην προπόνηση ο Μπράουν Ιντέγε αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, αφού συμφώνησε σε όλα με την κινεζική Τιανγίν Τεντ, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο του συμβόλαιο θα έχει διάρκεια τρία χρόνια και η ετήσια αποζημίωσή του μπορεί να φθάσει ακόμη και τα 4 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των πριμ. Στα ταμεία του Ολυμπιακού θα μπουν περισσότερα από 12 εκατ. ευρώ.

Για τη ρεβάνς της Τουρκίας, ο Πάουλο Μπέντο δεν υπολογίζει τους τραυματίες Καπίνο και Παρέδες, όπως και τον τιμωρημένο Βιάνα. Αντιθέτως, ο Ντα Κόστα που τραυματίστηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αναμένεται να ταξιδέψει στην Αγκυρα. Εφόσον είναι σε θέση να αγωνιστεί, θα παίξει στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Μποτία, ενώ ο Ρέτσος θα χρησιμοποιηθεί σε ρόλο αμυντικού μέσου. Εφόσον ο Ντα Κόστα δεν είναι απόλυτα έτοιμος, τότε ο Ρέτσος θα αγωνιστεί ως στόπερ και ο Ρομαό μαζί με τον Μάρτινς μπροστά από το κέντρο της άμυνας. Οι επιλογές του Μπέντο για την επίθεση είναι ο Καρντόσο και ο Ανσαριφάρντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή