Συμπληρώθηκε το καρέ του φάιναλ φορ στο πόλο

Συμπληρώθηκε το καρέ του φάιναλ φορ στο πόλο

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ, η Βουλιαγμένη και ο Υδραϊκός πήραν την πρόκριση για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου πόλο των ανδρών. Μαζί με τον Ολυμπιακό, θα βρεθούν στη διοργάνωση που θα διεξαχθεί στις 19 και 20 Μαΐου.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να νικήσει τη Χίο στο Ιωνικό Κολυμβητήριο με 8-7, παρόλο που η ομάδα ταξίδεψε στο «νησί της μαστίχας» με δέκα παίκτες στην αποστολή. Το παιχνίδι μέχρι το τέλος του τρίτου οκταλέπτου ήταν αμφίρροπο και το γκολ της νίκης το πέτυχε ο Ζάτοβιτς, 2.12 πριν από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης. Κορυφαίοι του αγώνα ήταν οι δυο ξένοι του ΠΑΟΚ, ο Ζάτοβιτς και ο Σάριτς, που πέτυχαν από 3 γκολ ο καθένας. Από ένα γκολ πέτυχαν οι Νικολαΐδης και Μουρατίδης. Τα οκτάλεπτα (πρώτη η Χίος): 2-2, 3-2, 2-3, 0-1. Τα γκολ της Χίου: Μιμίδης 1, Θωμάκος 2, Τεσάνοβιτς 1, Νουκμίροβιτς 2, Γκιουβέτσης 1.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η αναμέτρηση του Εθνικού με τον Υδραϊκό. Οι «Πειραιώτες» εμφανίστηκαν βελτιωμένοι σε σχέση με το παιχνίδι για την 16η αγωνιστική και, χάρη στην καλή άμυνα και τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Τζωρτζάκο, επικράτησαν με 7-6. Τα οκτάλεπτα: 2-0, 2-3, 2-0, 1-3. Με αυτό τον τρόπο οι παίκτες του Εθνικού πήραν και ένα είδος… εκδίκησης για την ήττα στο πρωτάθλημα. Εθνικός: Τζώρτζης 2, Ν. Κόχειλας 1, Παπαδόγκωνας 2, Χονδροκούκης 1, Τσαγκάρης 1. Υδραϊκός: Χατζηκυριακάκης 1, Κοτσάφτης 1, Μπλάνης 1, Λιαπάκης 2, Στελλάτος 1.

Πιο εύκολα και απ’ ό,τι ανέφεραν τα προγνωστικά πήρε η Βουλιαγμένη το «εισιτήριο» της πρόκρισης. Με βασικά όπλα την καλή άμυνα και τη δυνατή επίθεση επικράτησε στον Λαιμό του Ν.Ο. Πατρών με 9-1. Ο ΝΟΠ αγωνίστηκε χωρίς προπονητές διότι είναι τιμωρημένοι. Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-0, 3-1, 0-0. Τα γκολ: Βουλιαγμένη: Κοπελιάδης 1, Χρυσοσπάθης 1, Αφρουδάκης 3, Καλαϊτζής 1, Σολανάκης 1, Δήμου 2. Ν.Ο. Πατρών: Φύκουρας 1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή