Ο ΠΑΟΚ την πρόκριση, η Ξάνθη τις εντυπώσεις

Ο ΠΑΟΚ την πρόκριση, η Ξάνθη τις εντυπώσεις

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε χθες ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, εν μέσω αποδοκιμασιών, καθώς ηττήθηκε από την Ξάνθη με 0-1 και κινδύνευσε με αποκλεισμό, παρουσιάζοντας πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο.

Επί της ουσίας το 1-2 στην Ξάνθη ήταν αυτό που κράτησε όρθιο τον «Δικέφαλο» απέναντι σε μια πολύ καλά στημένη ομάδα. Οι Ακρίτες μπήκαν στον αγώνα και σε καμία στιγμή δεν τον είδαν ως… αγγαρεία, αλλά τα έδωσαν όλα για να διεκδικήσουν κάτι που φάνταζε πολύ δύσκολο, στην πράξη όμως δεν ήθελε και πολύ για να γίνει, όπως αποδείχθηκε. Μοναδική καλή στιγμή του ΠΑΟΚ ήταν το ανάποδο ψαλιδάκι του Πέλκα που κατέληξε στο δοκάρι στο 40΄, όμως και οι Ξανθιώτες απείλησαν στο 43΄, όταν κεφαλιά του Καρασαλίδη πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Γλύκου. Το γκολ που έδωσε διαστάσεις θρίλερ στο ματς σημειώθηκε στο 64΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιουνές απέναντι σε ένα λανθασμένα στημένο τείχος παικτών. Η Ξάνθη χρειαζόταν άλλο ένα γκολ για να πάρει την πρόκριση, ο Ιβιτς έριξε Μάτος και Πρίγιοβιτς στον αγωνιστικό χώρο για να γίνει η ομάδα του πιο απειλητική, αλλά εν τέλει δεν σημειώθηκε άλλο γκολ, παρέμεινε το 0-1 που έδωσε την πρόκριση στον ΠΑΟΚ και το κέρδος των εντυπώσεων στην Ξάνθη. Ο Βλάνταν Ιβιτς είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Φουκάκη και του βοηθού του Κουράκη και στις δηλώσεις του υπογράμμισε: «Δεν παίξαμε εμείς καλά για δεύτερο συνεχόμενο ματς. Βέβαια σήμερα είχαμε μια ομάδα που στο πρώτο μέρος ήταν ανώτερη από εμάς. Είχε περισσότερες ευκαιρίες. Ευτυχώς τελείωσε το παιχνίδι και προκριθήκαμε. Σήμερα, όμως, έπρεπε κάποιος να ασχοληθεί με τη διαιτησία, αυτά που γίνονται δεν είναι φυσιολογικά».

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βαρέλα, Κρέσπο, Κίτσιου (Μάτος 69΄), Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάχοφ, Πέλκας (Μπίσεσβαρ 62΄), Κάμπος, Μυστακίδης, Κουλούρης (Πρίγιοβιτς 85΄).

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Σιλά, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Λουσέρο, Μεχία (Ντε Λούκας 71΄), Λάζιτς (Τριάδης 61΄), Πιτσέλι (Βασιλακάκης 61΄), Σολτάνι, Γιουνές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή