Πίσω από τις κάμερες

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι αριθμοί δεν είναι καλοί για τη Λίγκα

Αρνητικά ίδια κεφάλαια ύψους 824.000 ευρώ και συνολικές υποχρεώσεις ύψους 8,316 εκατ. ευρώ εμφάνισε ο συνεταιρισμός της Σούπερ Λίγκας Ελλάδας στην ετήσια λογιστική κατάσταση για την οικονομική χρήση από 1ης Ιουλίου 2015 μέχρι και 30 Ιουνίου 2016. Αξιοσημείωτη είναι η κατάρρευση του κύκλου εργασιών στην εξεταζόμενη περίοδο, αφού υποχώρησε στα 2,524 εκατ. ευρώ από 10,876 εκατ. ευρώ της προηγούμενης χρήσης (1/7/2014-30/6/2015). Τέλος, οι ανέλεγκτες φορολογικά χρήσεις της Λίγκας φθάνουν πλέον τα 7 χρόνια από το 2010 έως το 2016.

ΑΝ.ΝΤ.

Ερευνα για τις «χρυσές κάρτες»

Αλλη μια υπόθεση που αφορά τα έργα και τις ημέρες της προηγούμενης διοίκησης της ΕΠΟ βρίσκεται στο μικροσκόπιο της ποινικής Δικαιοσύνης. Η εισαγγελέας Μ. Αυγήτα έχει διατάξει προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστώσει αν έχει συντελεστεί το αδίκημα της υπεξαίρεσης από τα στελέχη της ομοσπονδίας που είχαν στην κατοχή τους τις επονομαζόμενες «χρυσές κάρτες». Η υπόθεση άρχισε από την εισαγγελέα Εφετών Βιργινία Σακελλαρόπουλου, η οποία διεξήγαγε προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση του «υπευθύνου ακεραιότητας» της ΕΠΟ από το 2013. Οταν ολοκλήρωσε την έρευνά της, τον Δεκέμβριο του 2015, συνέταξε πόρισμα στο οποίο είχε περιλάβει τις καταθέσεις τριών υψηλόβαθμων στελεχών της ομοσπονδίας, οι οποίες ζήτησε να διαβιβασθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για τη διερεύνηση τυχόν τέλεσης της πράξης της υπεξαίρεσης.

ΜΠΛΟΥ.

Θέμα επιλογής;

Εφόσον ο Ολυμπιακός εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, θα έχει και τη βαθμολογική ευχέρεια να επιλέξει αντίπαλο και να αποφύγει τον Παναθηναϊκό Superfoods, όχι γιατί τον φοβάται, αλλά σε τέτοιους εμφυλίους το πλεονέκτημα ή το μειονέκτημα εξισώνονται. Οι «πράσινοι», όσο διεκδικούν την τέταρτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας, δεν μπορούν να διαλέξουν αντίπαλο στα πλέι οφ.

Γ.Β.

Η γυμναστική δεν είναι… σνομπ

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξάγεται σήμερα και αύριο στη Μίκρα θα πάρουν μέρος όλα τα «αστέρια» της ενόργανης. Σε αντίθεση με άλλα αθλήματα όπου ολυμπιονίκες και πρωταθλητές κόσμου «σνομπάρουν» τις ελληνικές διοργανώσεις, στη γυμναστική όλοι οι αθλητές της στηρίζουν τα πρωταθλήματά τους.

Σπυρ. Σπαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή