«Τελειώνει» ο Τζεντίλε από τον Παναθηναϊκό

«Τελειώνει» ο Τζεντίλε από τον Παναθηναϊκό

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όπως αποκάλυψε o Σπορ fm fm οι «πράσινοι» αποφάσισαν να αφήσουν εκτός πλάνων τον Ιταλό φόργουορντ, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός σε άλλη ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, το «τριφύλλι» έκανε την υπέρβαση εξαγοράζοντας το συμβόλαιο του Τζεντίλε από την Αρμάνι Μιλάνο, μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Ωστόσο, ο Ιταλός όχι μόνο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, αλλά ήταν άκρως αρνητικός στις εμφανίσεις που έκανε και στις –αρκετές- ευκαιρίες που πήρε.

Συνεπώς, ο Καταλανός προπονητής μαζί με την «πράσινη» διοίκηση αποφάσισαν από κοινού την αποχώρηση του Τζεντίλε, ο οποίος πιθανότατα θα συνεχίσει κάπου ως δανεικός.

Και επειδή, οι αριθμοί δεν λένε ποτέ… ψέματα, ο Ιταλός φόργουορντ μέτρησε εννιά συμμετοχές στην Ευρωλίγκα με το «τριφύλλι», έχοντας κατά μέσο όρο 3,2 πόντους, με 36,4% στα δίποντα, 20% στα τρίποντα και 22,2% στις βολές! Από την άλλη, ούτε στην Α1 κατάφερε να κάνει τη διαφορά, μένοντας στους 5,7 πόντους ανά παιχνίδι.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή