Διευκρινίσεις από ΠΑΟΚ για τις δηλώσεις Σαββίδη

Διευκρινίσεις από ΠΑΟΚ για τις δηλώσεις Σαββίδη

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζει ο ΠΑΟΚ με το απόλυτα δίκαιο και καθαρό 2-0 επί του Ολυμπιακού στην Τούμπα. Χείμαρρος ήταν στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων στην κρατική τηλεόραση: «Ο ΠΑΟΚ θυσιάστηκε πέρυσι, χάνοντας τρεις βαθμούς από το φετινό πρωτάθλημα. Δεν συνέχισε στο Κύπελλο και λυπάμαι που οι συνεργάτες μας και οι συναγωνιστές μας δεν το στήριξαν. Οι ομάδες που έλεγαν ότι θα είμαστε μαζί και θα προχωρήσουμε μαζί δεν το έκαναν. Οταν είπαμε ότι δεν πάμε στη ρεβάνς, εκείνη τη μέρα ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την κάθαρση και ήταν μεγάλη έκπληξη ότι έμεινε μόνος του. Ο ΠΑΟΚ για 90 χρόνια στην ιστορία του ήταν μόνος του και τώρα είναι και πάλι μόνος. Ομως είμαστε όλοι μαζί και είμαστε πολύ δυνατοί όσοι συνδέσουν τον εαυτό τους με αυτά τα τέσσερα γράμματα. Δεν χρειαζόμαστε κανέναν. Και στις εκλογές της ομοσπονδίας θα πάμε μόνοι μας. Οι συναγωνιστές δεν συμπεριφέρονται έτσι».

Διευκρινιστική παρέμβαση έκανε ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, αναφορικά με το «πάμε μόνοι μας» του κ. Σαββίδη: «Αναγκάστηκε να κάνει τις δηλώσεις γιατί είχαμε συζητήσει για τα δημοσιεύματα που είχαν προηγηθεί για τις σχέσεις του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Γι’ αυτό τον λόγο ξεκαθάρισε πως είναι μόνος του με βάση τις αρχές του. Μίλαγε για συμμαχία πάνω σε αρχές και πρόσωπα. Δεν υπάρχει κάποια συμμαχία – συμφωνία και αποκατάσταση των σχέσεών του με τον Μαρινάκη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή