ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

To Kidscup by Nicola Spirig για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο CGS

to-kidscup-by-nicola-spirig-gia-proti-fora-stin-ellada-sto-cgs-2178696

O διεθνώς καταξιωμένος αγώνας τριάθλου για παιδιά Kidscup by Nicola Spirig θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του CGS, υπό την αιγίδα του διεθνούς οργανισμού που έχει συστήσει η Ελβετίδα πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τρίαθλο και δύο φορές ολυμπιονίκης, Nicola Spirig.

Η Nicola Spirig, πιστή στο ομαδικό πνεύμα του αθλητισμού και με οξεία παιδαγωγική συνείδηση, έχει ιδρύσει έναν οργανισμό με στόχο τη διάδοση, όχι μόνο του τρίαθλου, αλλά του αθλητισμού ως τρόπου ζωής. Για το σκοπό αυτό διοργανώνει στην Ελβετία ένα ειδικό τουρνουά για παιδιά ηλικίας από 5-14 ετών. Φέτος για πρώτη φορά ο διαγωνισμός θα ξεπεράσει τα σύνορά του με πρώτο σταθμό τη χώρα μας και για το σκοπό αυτό επέλεξε τις αθλητικές εγκαταστάσεις του CGS.

Το πρώτο Kidscup by Nicola Spirig  θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του CGS στην Παλλήνη το Σάββατο 18 Μαρτίου με την ενεργό συμμετοχή και της ίδιας της κυρίας Spirig!

«Η συμμετοχή είναι πολύ πιο σημαντική από τις νίκες και ο αθλητισμός αποτελεί ίσως το καλύτερο σχολείο της ζωής, υπό την έννοια ότι σου διδάσκει να ξεπερνάς τα εμπόδια και τα προβλήματα της καθημερινότητας!»,
—    Nicola Spirig

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:

[email protected]http://cgs.gr/kidscup_bynicolaspririg/

CGS
Pallini, Attica 15351
t: +30 2106030411
e: [email protected]
www.cgs.gr