Αλλαγή δόγματος Μπέντο από Βούζα

Αλλαγή δόγματος Μπέντο από Βούζα

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού τεχνικού Βασίλη Βούζα, ο Ολυμπιακός θα κληθεί απόψε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις πρόκρισης στον προημιτελικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Αναμφίβολα η Μπεσίκτας είναι υψηλό εμπόδιο. Αλλά στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» υπάρχει πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε στο Καραϊσκάκη, στο πρώτο ραντεβού με την τουρκική ομάδα (ώρα έναρξης 22.05).

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες ο Βασίλης Βούζας στο φαληρικό γήπεδο ξεκαθάρισε πως υπολογίζει το σύνολο των ποδοσφαιριστών του: «Ολοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Ολοι πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ενας από τους στόχους είναι η πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ».

Ο Βασίλης Βούζας παραδέχθηκε πως είναι πρόκληση για τον ίδιο η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού: «Είμαι ένας επαγγελματίας προπονητής. Πάντα πρέπει να αποζητώ το καλύτερο για την καριέρα μου. Είναι πρόκληση και ευκαιρία να δείξω πραγματικά την αξία μου και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις που έχει αυτή η θέση». Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στις αλλαγές που θα επιχειρήσει άμεσα: «Αυτό που θα άλλαζα θα ήταν η αποτελεσματικότητα στις τελικές ενέργειες. Είναι κάτι που μας στέρησε βαθμούς. Επίσης, να μη δεχόμαστε τόσο εύκολα γκολ από τις αρχές του παιχνιδιού». Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, αναμένεται να έχει στο αρχικό σχήμα τόσο τον Καμπιάσο όσο και τον Μάριν, οι οποίοι είχαν παροπλιστεί από τον Πάουλο Μπέντο. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, τερματοφύλακας θα είναι ο Λεάλι, ακραίοι αμυντικοί οι Φιγκέιρας, Ντε Λα Μπέγια, στόπερ οι Μποτία, Ντα Κόστα, αμυντικοί μέσοι οι Ρομαό, Καμπιάσο, εξτρέμ οι Μάριν, Ελιουνούσι, ενώ ο Φορτούνης θα κινείται σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ανσαριφάρντ. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Σεμπά, Βιάνα, ενώ ο Τσόρι Ντομίνγκεζ δεν βρίσκεται στη λίστα της UEFA για τα ματς της νοκ άουτ φάσης του Γιουρόπα Λιγκ. Αισιόδοξος για θετικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Μποτία. Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Μπεσίκτας Σενόλ Γιουνές αναφέρθηκε στις καλές –όπως τόνισε– σχέσεις των Ελλήνων και των Τούρκων, λέγοντας πως έχουν κοινές αντιλήψεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή