Πίσω από τις κάμερες

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αλλαγή τώρα στο καταστατικό

O ΕΣΑΚΕ πρέπει να μπει σε μια νέα ρότα και ανεξαρτήτως αν τώρα είναι το σωστό τάιμινγκ, θα πρέπει η παραίτηση Μελή από την προεδρία να είναι η αφορμή για να αλλάξουν πολλά στον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας του Συνδέσμου.

Εννοείται ότι η αλλαγή του καταστατικού που θα επιτρέπει και σε κάποιον που δεν είχε την… τύχη να είναι πέντε χρόνια σε διοικητικό πόστο, να αναλάβει τη θέση. Αυτός ο παλιός κανονισμός ουσιαστικά αποτελεί φωτογραφική διάταξη και κάνει τα… κουκιά μετρημένα. Θα το βιώσει το επαγγελματικό μπάσκετ και στις επόμενες εκλογές, στις 28 Μαρτίου, όμως είναι καιρός να συμβάλει και ο ΕΣΑΚΕ στην είσοδο φρέσκων μυαλών στον χώρο του μπάσκετ, ειδικά από τη στιγμή που η ομοσπονδία έχει μείνει κολλημένη στο… βαθύ παρελθόν. Η νέα διοίκηση θα πρέπει να έχει ως άμεση προτεραιότητα την αλλαγή του καταστατικού, βοηθώντας το επαγγελματικό μπάσκετ να κάνει ένα βήμα μπροστά.

Γ.Σ.

Δεν προτιμά Πανιώνιο

Και που πηγαίνει στη Νέα Σμύρνη ο Μίκαελ Σκίμπε για τα παιχνίδια του δεύτερου στη βαθμολογία Πανιωνίου και με τους 9 Ελληνες στην 11άδα του, τι συμπεραίνει για τις εκάστοτε κλήσεις του στην εθνική ομάδα; Το είχε κάνει και πέρυσι με τον Μπακασέτα που δεν τον καλούσε πριν πάρει μεταγραφή. Το έκανε και προσφάτως με τη «χαριστική» κλήση του Σιώπη στους 24 διεθνείς για τον αγώνα με το Βέλγιο. Από την πιο ελληνική ομάδα του πρωταθλήματος…

Γ.Β.

Παιδιά και αποπαίδια

Ανακοινώθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού οι επιχορηγήσεις των αθλητικών ομοσπονδιών και, όπως πάντα, διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν… παιδιά και αποπαίδια. Η ομοσπονδία σκοποβολής με χρυσή ολυμπιονίκη και με μεγάλη ανάπτυξη θα εισπράξει 160.000 ευρώ, ενώ η τοξοβολία, η οποία δεν έχει ολυμπιακές διακρίσεις, θα πάρει 165.000. Μεγάλη εντύπωση προκαλούν και οι 348.000 ευρώ της άρσης βαρών, ένα άθλημα που κάποτε γνώρισε δόξες, αλλά, τώρα, για να καταφέρει να στείλει έναν αθλητή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο πήρε κάρτα ελευθέρας συμμετοχής.

Σπυρ. Σπαν.

Αρχισαν τα όργανα στον Αρη

Για το αν έχει αρχίσει η… «αποσύνθεση» του Αρη και για το αν υπάρχει ή όχι οικονομικό πρόβλημα του Νίκου Λάσκαρη από το πρόσφατο μπλοκάρισμα των μετοχών της ΚΑΕ, θα φανεί πολύ σύντομα και πριν από τη λήξη της φετινής περιόδου. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει θέμα. Αν «μακιγιάρεται» μέχρι το Πάσχα, είναι το ζήτημα.

Γ.Β.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή