Καλωσόρισμα σε Ζέκα, Μανθάτη, Ανδρούτσο

Καλωσόρισμα σε Ζέκα, Μανθάτη, Ανδρούτσο

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι πρωτάρηδες Κάρλος Ζέκα, Γιώργος Μανθάτης και Θανάσης Ανδρούτσος έκλεψαν την παράσταση χθες στην πρώτη προπόνηση της εθνικής μας ομάδας για τον κρίσιμο σαββατιάτικο (21.45) αγώνα με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες. Ως μία από τις σπάνιες περιπτώσεις ξένου ποδοσφαιριστή που πήρε την ελληνική υπηκοότητα με βασικό κίνητρο να αγωνιστεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ο μέσος του Παναθηναϊκού ήταν λογικό να κεντρίσει την προσοχή, αλλά είχε έντονο… συναγωνισμό από τους δύο 20χρονους παίκτες του Ολυμπιακού που κέρδισαν τόσο μικροί την εμπιστοσύνη του Μίκαελ Σκίμπε.

«Περίμενα αυτή τη στιγμή πάρα πολύ. Από την πρώτη στιγμή, όλοι μου μίλησαν πολύ καλά. Ο Καπίνο που τον ήξερα ήδη, ο Τζαβέλλας, όλοι… Αν χρειαστεί θα τρέξω 15-20 χλμ.! Για να βοηθήσω την ομάδα μπορώ να τρέχω μέχρι αύριο. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Οσα έχω καταφέρει από την πρώτη μέρα στην Ελλάδα, μου τα έχει δώσει ο κόσμος. Θέλω και εγώ να δώσω τη δική μου καρδιά και ψυχή, να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ζέκα, ο οποίος περιμένει το αργότερο μέχρι αύριο την έκδοση του διαβατηρίου του για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα του Σαββάτου.

Το ίδιο ενθουσιασμένοι ήταν και οι δύο νεαροί του Ολυμπιακού. «Ηταν ένα όνειρο ζωής που εκπληρώθηκε. Είναι φανταστική εμπειρία να βρίσκεσαι στην Εθνική. Ολοι οι παίκτες μάς καλωσόρισαν με ανοιχτές αγκάλες. Είναι σπουδαίο αυτό που έχουμε καταφέρει με τον Θανάση σε τόσο μικρή ηλικία, είναι κάτι πανέμορφο! Αν κρίνει ο προπονητής μου, είμαι έτοιμος να παίξω το Σάββατο» δήλωσε ο Μανθάτης, με τον Ανδρούτσο να συμπληρώνει: «Είναι δύσκολο ακόμα αλλά πρέπει να το συνειδητοποιήσω σιγά σιγά. Είναι τιμή και μεγάλη συγκίνηση να βρίσκεσαι στην Εθνική, είναι κάτι απίστευτο. Ξυπνήσαμε το πρωί και σκεφτόμασταν ότι θα κατέβουμε για πρωινό με όλους αυτούς τους παίκτες που βλέπαμε στην τηλεόραση! Ολα τα παιδιά μάς αντιμετωπίζουν ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και χαιρόμαστε γι’ αυτό».

• Μανωλάς και Μήτρογλου ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και λογικά σήμερα θα πάρουν κανονικά μέρος και στις δύο προπονήσεις.

• Διαιτητής του αγώνα με το Βέλγιο ορίστηκε ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ, με βοηθούς τους Μαρκ Μπορς, Στέφαν Λουπ και τέταρτο τον Μάρκο Φριτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή