Κινητικότητα στον Ηρακλή για μεταβίβαση των μετοχών

Κινητικότητα στον Ηρακλή για μεταβίβαση των μετοχών

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Πλεξίδα βρίσκεται ο Σπύρος Παπαθανασάκης για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής. Οι δύο πλευρές είχαν συζητήσει και το περασμένο καλοκαίρι το συγκεκριμένο θέμα χωρίς να επιτύχουν συμφωνία, όμως τώρα φαίνεται πως ο κ. Πλεξίδας επανήλθε, έκανε νέα πρόταση στον νυν μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και περιμένει το τελικό πόρισμα για τα χρέη που υπάρχουν μέσα από έλεγχο ορκωτών λογιστών.

Οριστική εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα που προφανώς και θα αλλάξει το τοπίο στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή αναμένεται μέσα στο επόμενο 48ωρο, καθώς την Παρασκευή θα πρέπει να κατατεθεί στην ΕΠΟ ο φάκελος αδειοδότησης.

Η ομάδα προπονήθηκε χθες κανονικά, δεν συνεχίστηκε η αποχή, ενώ οι παίκτες συγκεντρώθηκαν μετά την προπόνηση στα γραφεία και συζήτησαν τι θα πρέπει να κάνουν σχετικά με τους διακανονισμούς των οφειλών που τους προτείνονται ενόψει της αδειοδότησης.

ΠΑΟΚ: εξετάσεις Πρίγιοβιτς

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ανεβάζει ρυθμούς στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα κάνει σήμερα θα φανερώνουν εν πολλοίς αν θα είναι σε δυνατότητα να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

Ο Σέρβος επιθετικός υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κλείδα και σήμερα θα κάνει αξονική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί πόσο έχει προχωρήσει η διαδικασία πώρωσης του κατάγματος μετά την επέμβαση.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Δικέφαλος ξεκίνησε από χθες την προετοιμασία του για τον αγώνα με τη Λάρισα και ο Βλάνταν Ιβιτς είχε στη διάθεσή του τους Γλύκο και Σάκχοφ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή