Μάχη με φόντο τον τελικό στον Ολυμπιακό

Μάχη με φόντο τον τελικό στον Ολυμπιακό

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ραντεβού με την… ιστορία έχει σήμερα η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού. Θα υποδεχθεί (19.00) τη ρωσική Γενισέι Κράσνογιαρσκ για τους ημιτελικούς του Τσάλεντζ Καπ του βόλεϊ.

Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να νικήσουν και εάν είναι δυνατόν με «καθαρό» αποτέλεσμα, ώστε να έχουν το πλεονέκτημα πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί στις 2 Απριλίου. Για να πάρει το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς, ο Ολυμπιακός απέκλεισε την κάτοχο του τροπαίου CSM Βουκουρεστίου, την τουρκική Τσανάκαλε και τη βελγική Αστερίξ.

Η Κράσνογιαρσκ, παρά την απειρία της από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θεωρείται δυνατή ομάδα. Για πρώτη φορά έφτασε μέχρι τους ημιτελικούς του ρωσικού πρωταθλήματος, αλλά ηττήθη δύο φορές από την Ντιναμό Μόσχας. «Εχουμε μπροστά μας ένα δυνατό παιχνίδι. Από αυτά που έχω δει πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλά και υπάρχουν πολλές πιθανότητες για να κερδίσουμε τις αντιπάλους μας. Δεν θέλουμε η πορεία μας να σταματήσει στους τέσσερις», δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

• Με τη διεξαγωγή των πλέι οφ θα συνεχιστεί αύριο το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών πόλο. Τα ζευγάρια: Ολυμπιακός – Ηρακλής, ΠΑΟΚ – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Παναθηναϊκός – Φοίνικας Σύρου και Παμβοχαϊκός – Κηφισιά. Η πρόκριση θα κριθεί στις δύο νίκες. Στον ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει οι προπονήσεις με τον νέο προπονητή και οι παίκτες με ανακοίνωσή τους ζήτησαν να μην τους εμπλέκουν σε… μηχανορραφίες και να αφήσουν την ομάδα ήρεμη. «Ουδεμία σχέση έχουμε με τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την ομάδα και τις όποιες αποφάσεις έχουν παρθεί από τη διοίκηση. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η δουλειά μας στο γήπεδο και η επιτυχία της ομάδας. Ελπίζουμε να αφήσουν την ομάδα ήσυχη εν όψει της συμμετοχής στα πλέι οφ του πρωταθλήματος», αναφέρουν, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή