Λεμονής: Να μείνουμε ενωμένοι, είμαστε σε μια μεγάλη μάχη

Λεμονής: Να μείνουμε ενωμένοι, είμαστε σε μια μεγάλη μάχη

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Το είπα και στους παίκτες μου. Είμαι πολύ πεινασμένος για τίτλους. Ετσι είναι ο Ολυμπιακός. Δεν μπορεί να αλλάξει το DNA του», υπογράμμισε ο Τάκης Λεμονής σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες, όπου ξεκαθάρισε πως υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές του στις τελευταίες υποχρεώσεις των «ερυθρολεύκων» σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Με αφορμή τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Πλατανιά (ώρα έναρξης 19.30), ο τεχνικός των «Πειραιωτών» θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς τον κόσμο: «Ανέκαθεν το “Καραϊσκάκης” ήταν ένα γήπεδο στο οποίο ο κόσμος είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή, ακόμη και στον τομέα της τακτικής. Είναι πιεστικό το κοινό μας, ώστε να κάνουμε κάθε ένα λεπτό και μία επίθεση. Αυτό που θέλω να ζητήσω από τον κόσμο είναι να έρθει κοντά μας και να μας βοηθήσει. Εμείς συνήθως αντιμετωπίζουμε ομάδες οι οποίες παίζουν αμυντικά και κλείνονται πίσω. Θέλω να έχουμε υπομονή και καλή κυκλοφορία της μπάλας ώστε να μπορέσουμε να διασπάσουμε αυτές τις άμυνες. Καμία φορά αν αρχίσει να αγχώνεται ο κόσμος, αγχώνεται και η ομάδα. Εκεί θέλω πραγματικά να ζητήσω τη βοήθειά τους γιατί είμαστε σε μία μεγάλη μάχη. Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ τη λέξη πόλεμος. Σε αυτήν τη μάχη πρέπει να είμαστε όλοι κοντά και ενωμένοι». Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Εχω πει στους παίκτες μου ότι θα είμαι ένας ευτυχισμένος προπονητής αν ύστερα από μία ήττα περιμένουν οι ποδοσφαιριστές μου πώς και πώς το επόμενο ματς. Και θα είμαι ακόμη πιο ευτυχισμένος να κατορθώσω με τη δουλειά μου να κοιτάνε το ρολόι και να λένε πότε θα αρχίσει η προπόνηση. Αν το κατορθώσω αυτό μαζί με τους συνεργάτες μου, πιστεύω πως θα είμαστε σε καλό δρόμο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή