ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ: Με πέντε αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών. Στις 17.00: Κόροιβος – Ρέθυμνο, Αρης – Απόλλων Πατρών, Δόξα Λευκάδας – ΑΕΚ, Κολοσσός – Λαύριο, Προμηθέας – Κύμη.

ΠΟΛΟ: Με αναμετρήσεις της 22ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών. Το πρόγραμμα: 13.30: Ολυμπιακός – Χίος, 15.00: Πανιώνιος – ΠΑΟΚ, Γλυφάδα – Εθνικός, Καλαμάκι – Παναθηναϊκός, Βουλιαγμένη – ΑΟ Π. Φαλήρου, ΝΟ Πατρών – Υδραϊκός. Τρίτη φάση της Α1 γυναικών: 16.00: ΝΕ Πατρών – Τρίτων, Ρέθυμνο – Ηλυσιακός, 16.30: Γλυφάδα – Εθνικός.

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ: Με τη συμμετοχή της οικογένειας Κορακάκη διεξάγονται σήμερα και αύριο στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα οι πανελλήνιοι αγώνες αεροβόλων όπλων. Σήμερα αγωνίζεται η χρυσή ολυμπιονίκης Αννα Κορακάκη και ο πατέρας της και προπονητής της Τάσος, ενώ αύριο θα πάρει μέρος ο αδελφός της Διονύσης. Οι αγώνες αρχίζουν στις 08.15 και θα ολοκληρωθούν στις 20.00.

ΡΥΘΜΙΚΗ: Στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μοσχάτου σήμερα και αύριο διεξάγονται αγώνες για τα πανελλήνια πρωταθλήματα ατομικού και συλλόγων. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας πρόκρισης για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων σε ό,τι αφορά το ανσάμπλ.

ΒΟΛΕΪ: Σήμερα διεξάγεται η πρώτη αναμέτρηση για τα πλέι άουτ της Α1 ανδρών. Στο γήπεδο της Αγυιάς (20.00) η Παναχαϊκή αντιμετωπίζει τον Ηρακλή Χαλκίδας. Η επόμενη αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στις 9 Απριλίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή