Aλαφούζος: Ιστορική ευκαιρία για τον ΠΑΟ

Aλαφούζος: Ιστορική ευκαιρία για τον ΠΑΟ

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη στήριξή του στην κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την αναγέννηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων: «Οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τις τύχες του Ερασιτέχνη τα τελευταία χρόνια έδωσαν σκληρές μάχες που κανείς άλλος δεν ήθελε να δώσει. Εχω πειστεί προσωπικά για τις καλές τους προθέσεις που φαίνεται κι από τη στάση που τηρούν ενόψει των εξελίξεων. Η έλευση του κ. Γιαννακόπουλου στα διοικητικά του Ερασιτέχνη είναι καλοδεχούμενη και είμαστε σίγουροι ότι όλοι μαζί νέοι και παλαιοί παράγοντες θα συμβάλουν για να συνεχιστεί η μεγάλη προσπάθεια. Αλλωστε, οι ενέργειες που έγιναν από τη σημερινή διοίκηση του Ερασιτέχνη στο γηπεδικό ζήτημα, ανοίγουν χαραμάδα αισιοδοξίας. Ισως βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορική ευκαιρία και είναι χρέος όλων μας να την εκμεταλλευθούμε. Αυτό σημαίνει να αξιοποιηθούν και στη συνέχεια τα στελέχη που έφεραν πρόοδο σε αυτό το δύσκολο πεδίο. Η ΠΑΕ ελπίζει ότι θα υπάρξει ουσιαστική συνδρομή εκτός από τη δική της, ώστε ο Ερασιτέχνης να γίνει και πάλι ισχυρός. Η έλευση του κ. Γιαννακόπουλου είναι βέβαιο πως θα βοηθήσει ώστε η ΠΑΕ να μην είναι ο μόνος βασικός χορηγός του Ερασιτέχνη προκειμένου να επιστρέψει με ασφάλεια στις μεγάλες επιτυχίες».

• Τον Λουντ στη θέση του τιμωρημένου Ζέκα επιλέγει ο Ουζουνίδης για τον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο. Οι Εμπουκού, Κουλιμπαλί έμειναν χθες εκτός κανονικού προγράμματος, αλλά δεν υπάρχουν ανησυχίες για τη συμμετοχή τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή