Στους ημιτελικούς του βόλεϊ πέρασαν οι «πράσινοι»

Στους ημιτελικούς του βόλεϊ πέρασαν οι «πράσινοι»

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους τρεις αγώνες και στο τάι μπρέικ χρειάστηκε να φτάσει ο Παναθηναϊκός για να πάρει την πρόκριση στους ημιτελικούς της Α1 βόλεϊ των ανδρών. Οι «πράσινοι» υπερίσχυσαν του Φοίνικα Σύρου με 3-2 (16-25, 25-16, 25-19, 21-25, 15-7) και στους «4» θα παίξουν με τον ΠΑΟΚ.

Η νίκη για τον Παναθηναϊκό ήρθε από τους Γκονζάλες (67% επιτυχία στην επίθεση), Μεργκαρέχο (58% στην επίθεση, 71% στην υποδοχή, 5 μπλοκ και 1 άσο) και Ρανγκέλ (πολύ καλός στο μπλοκ). Στα τέσσερα πρώτα σετ το παιχνίδι ήταν… μοιρασμένο. Το πέμπτο δεν θύμιζε σε τίποτα τα προηγούμενα. Μέσα στο γήπεδο ήταν σα να υπήρχε μόνο η ομάδα των «πρασίνων», οι οποίοι είχαν εξαιρετική απόδοση σε σερβίς και μπλοκ. Το τελικό αποτέλεσμα (15-7) δείχνει ξεκάθαρα την εικόνα. Αυτό ήταν το πέμπτο παιχνίδι της περιόδου για τις δύο ομάδες και αξιοσημείωτο είναι ότι τα τέσσερα από αυτά κρίθηκαν στα πέντε σετ.

Στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ με μειονέκτημα έδρας.

• Χωρίς νίκη ολοκλήρωσε την πορεία της η εθνική ομάδα κορασίδων στο αντίστοιχο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (Αρνεμ Ολλανδίας).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή