Πίσω από τις κάμερες

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εωλη απόφαση

Είναι, αν μη τι άλλο, τολμηρή η απόφαση της Σούπερ Λίγκας να υποβιβάζονται οι ομάδες που δεν παίρνουν αδειοδότηση. Στα μέσα της εβδομάδας έγινε γνωστό ότι η Βέροια δεν κατέθεσε καν φάκελο στο τμήμα αδειοδότησης της ΕΠΟ, ενώ με βάση την εικόνα του και τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο φάκελος του Ηρακλή έχει ελλείψεις. Πρέπει να επισημανθεί, ωστόσο, ότι παρά το γεγονός ότι η απόφαση περί της επαναφοράς της ποινής του υποβιβασμού έχει ληφθεί από το 2015, δεν έχει περάσει ούτε στην προκήρυξη του πρωταθλήματος ούτε στον ΚΑΠ. Τούτου δοθέντος υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν ότι η απόφαση είναι έωλη και αν κάποια ομάδα προσφύγει στα δικαστικά όργανα του ποδοσφαίρου, έχει αρκετές πιθανότητες να δικαιωθεί.

ΜΠΛΟΥ.

Ο νέος προπονητής

Εχει εντοπιστεί και έχει συμφωνήσει ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών μπάσκετ. Θα ανακοινωθεί όταν χρονικά υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Από την πλευρά του.

Γ. Β.

Ηταν η σειρά του

Ο Γκάλης άφησε εκτός Hall Of Fame Ντίβατς, Κούκοτς και Ράτζα. Σέρβοι και Κροάτες περίμεναν πώς και πώς την ανακοίνωση του Hall Of Fame γιατί είχαν δύο «βαριά χαρτιά» υποψηφίους, όμως φέτος ήταν η σειρά του Νίκου Γκάλη. Ο κορυφαίος Ελληνας αθλητής που επιλέχθηκε να εισαχθεί στο Hall Of Fame στην κλάση του 2017 άφησε εκτός τους Βλάντε Ντίβατς και τον αείμνηστο Ράνκο Ζεράβιτσα από τη Σερβία και τους Κροάτες, Τόνι Κούκοτς και Ντίνο Ράτζα, που επίσης θα πρέπει να περιμένουν τα επόμενα χρόνια. Οι Σέρβοι έχουν ήδη δύο προσωπικότητες στο Hall Of Fame, τον Μπόρισλαβ Στάνκοβιτς και τον «προφέσορα» Ατσα Νίκολιτς, ενώ έχει εισαχθεί και ο Ντράζεν Νταλιμπάγκιτς, που ήταν Σέρβος, αλλά στο Hall Of Famε μπήκε ως Βόσνιος γιατί γεννήθηκε στο Μόσταρ.

Γ. Σ.

Σενάριο ή πραγματικότητα;

Ακούγεται και ως το πλέον κακόβουλο σενάριο, ότι ομάδα της Α2 κατηγορίας εκ των φαβορί για την άνοδο στην Α1 δεν πρόκειται να ολοκληρώσει την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία, ακόμα κι αν αγωνιστικά πετύχει τον στόχο της, όπως έγινε και πέρυσι στην περίπτωση του Φάρου Κερατσινίου. Θα παραχωρήσει, μάλιστα, τη θέση της και έναντι ποσού. «Κρυψώνα» έχουν βρει αν πραγματοποιηθεί το σενάριο;

Γ. Β.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή