Ωρες αλήθειας

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η απονομή του τίτλου του πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό πήρε αναβολή… ενός βαθμού και η ΑΕΚ ουσιαστικά «κλείδωσε» τη συμμετοχή της, μετά τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, στα πλέι οφ. Οσο για τις ομάδες που θα αποχαιρετήσουν τα πάλαι ποτέ σαλόνια της Σούπερ Λιγκ, υπάρχουν ακόμη πολλές εκκρεμότητες, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Προς το παρόν,  το ενδιαφέρον των φιλάθλων στρέφεται, σήμερα και αύριο, σε Λεωφόρο και Νέο Φάληρο. Στους πρώτους ημιτελικούς του Κυπέλλου, που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και «ώρα της αλήθειας» για τους τέσσερις «μεγάλους» του ποδοσφαίρου μας.

Ο Παναθηναϊκός, σήμερα, θέλοντας να ξεχάσει –έστω κι αν έπαιξε χωρίς πολλούς βασικούς του– το πρόσφατο 3-0 της Τούμπας, θα επιχειρήσει να σβήσει τις κακές εντυπώσεις και παράλληλα να πάρει και σκορ ασφαλείας, ενόψει της ρεβάνς, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Από την πλευρά της, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα επιχειρήσει να αποδείξει πως μπορεί, επιτέλους, να πάρει αποτέλεσμα και σε ένα ντέρμπι στην Αττική.

Στον άλλο ημιτελικό, το μεγάλο ερώτημα βρίσκεται στην πλευρά του Ολυμπιακού. Θα μπορέσει επιτέλους να σπάσει το σερί των αποτυχιών, στον δεύτερο γύρο, στα ντέρμπι και να κάνει βήμα πρόκρισης προς τον τελικό ή θα συνεχιστούν οι άσχημες εμφανίσεις; Σίγουρα ο Λεμονής θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει το ρόστερ του. Ομως θα αποδειχθεί αυτό ικανό να πάρει αποτέλεσμα; Διότι η ΑΕΚ, ακόμα και στην ήττα της από τον Παναθηναϊκό, έδειξε πως βρίσκεται σε σωστό δρόμο και σίγουρα έχει καλύτερη ψυχολογία από τον αντίπαλό της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή