Μεγάλη βραδιά Ρεάλ στο Μόναχο

Μεγάλη βραδιά Ρεάλ στο Μόναχο

2' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μπάγερν ηττήθηκε κατά κράτος από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 1-2 χθες το βράδυ στο Μόναχο, ενώ οι Βαυαροί υποχρεώθηκαν να παίξουν με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα εξαιτίας της αποβολής του Μαρτίνεθ με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 61΄. Η ομάδα του Αντσελότι προηγήθηκε στο 25΄με κεφαλιά του Βιδάλ έπειτα από κόρνερ του Αλκάνταρα. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, ο Βιδάλ πέταξε στα «σκουπίδια» την ευκαιρία για το 2-0, στέλνοντας την μπάλα άουτ στο λανθασμένο πέναλτι που δόθηκε στον Καρβαχάλ, όταν απομάκρυνε την μπάλα με τον ώμο.

Μόλις δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Ρεάλ ισοφάρισε με τον Ρονάλντο. Μάλιστα, από τη στιγμή κατά την οποία απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, επέβαλε τον ρυθμό της και πίεσε για το νικητήριο γκολ, με τον Νόιερ να κρατάει με τις επεμβάσεις του όρθια την Μπάγερν έως και το 77΄, όταν ο Ρονάλντο έκανε το 1-2, φθάνοντας τα 97 τέρματα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο άλλο ματς της βραδιάς που διεξήχθη επί γερμανικού εδάφους, οι σοκαρισμένοι από τις εκρήξεις της Τρίτης παίκτες της Ντόρτμουντ ηττήθηκαν χθες από τη Μονακό με 2-3 στη Γερμανία, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τον προημιτελικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ που διεξήχθη με μία ημέρα καθυστέρηση.

Οι «Μονεγάσκοι» είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 16ο λεπτό. Ομως το αυστηρό πέναλτι, που καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα του Παπασταθόπουλου στον Εμπαπέ, απέτυχε να αξιοποιήσει ο Φαμπίνιο. Τελικά, η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ πήρε το προβάδισμα στο σκορ τρία λεπτά αργότερα με γκολ του Εμπαπέ. Στο 35΄ με αυτογκόλ του Μπέντερ έγινε το 0-2. Η Ντόρτμουντ μείωσε στο 57΄ με τον Καγκάβα, για να πετύχει η Μονακό και τρίτο γκολ με τον Εμπαπέ στο 79΄. Το τελικό 2-3 διαμορφώθηκε στο 84΄με τον Καγκάβα.

Στη Μαδρίτη, η Ατλέτικο επικράτησε της Λέστερ με 1-0 με πέναλτι του Γκριεζμάν στο 28΄.

Καλύτερα ο Μπάρτρα

«Πολύ καλύτερα» δήλωσε χθες ότι είναι ο Μαρκ Μπάρτρα, ο αμυντικός της Ντόρτμουντ που τραυματίστηκε στα χέρια κατά τη βομβιστική επίθεση εναντίον του λεωφορείου της ομάδας προχθές το απόγευμα.

Ο 26χρονος διεθνής Ισπανός υποβλήθηκε σε διπλή χειρουργική επέμβαση για το κάταγμα στον αριστερό καρπό και την αφαίρεση θραυσμάτων από το δεξί μπράτσο του και αναρρώνει χωρίς προβλήματα. Σε μερικές εβδομάδες αναμένεται να επιστρέψει στη δράση.

Η Ντόρτμουντ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη συμπάθεια και στήριξη που έλαβε από όλη την υφήλιο, τονίζοντας τη συμπαράσταση των οπαδών της Μονακό, ενώ δεν ήταν λίγοι οι κάτοικοι της γερμανικής πόλης που φιλοξένησαν οπαδούς των Μονεγάσκων.

Παράλληλα η UEFA ανακοίνωσε ότι επανεξετάζει την πολιτική ασφαλείας για τους αγώνες των ευρωπαϊκών κυπέλλων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή