Ο Ολυμπιακός δεν έκανε το «θαύμα» στην Προύσα

Ο Ολυμπιακός δεν έκανε το «θαύμα» στην Προύσα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να γράψει «χρυσή» ιστορία στην Προύσα. Στον δεύτερο τελικό του Τσάλεντζ Καπ γυναικών οι «ερυθρόλευκες» ηττήθησαν από την τουρκική Μπρούσα με 0-3 και αποχαιρέτισαν το όνειρο για την κατάκτηση του τροπαίου. Τα σετ: 25-15, 25-16, 25-23. 

Η ελληνική ομάδα μπορεί να άρχισε καλά, αλλά η συνέχεια δεν υπήρξε ανάλογη. Στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ ο Ολυμπιακός προηγείτο +1 πόντο. Οι Τουρκάλες, όμως, με καλό μπλοκ πήραν γρήγορα το προβάδισμα και με καλό μπλοκ και σερβίς το διατήρησαν μέχρι το τέλος.

Παρόμοια ήταν η εικόνα και στο δεύτερο σετ. Οι γηπεδούχες είχαν τον έλεγχο του αγώνα και οι «Πειραιώτισσες» περιορίστηκαν σε… ρόλο θεατή.

Στο μόνο σετ που ο Ολυμπιακός πρόβαλε αντίσταση ήταν στο τρίτο. Προηγήθηκε με 7-5 και παρόλο που βρέθηκε να χάνει με 13-17, ισοφάρισε (22-22) και προσπάθησε να πάρει το σετ ώστε να πετύχει την ανατροπή, όπως είχε κάνει και στο πρώτο παιχνίδι στο «Μελίνα Μερκούρη». Δύο πόντοι (Χόρβαρτ και Ντα Σίλβα) και ένα χαμένο μπλοκ, όμως, έδωσαν τη νίκη και το τρόπαιο στον τουρκικό σύλλογο.   

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή