Πίσω από τις κάμερες

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τώρα «κόπτονται»…

Κίνηση για «συλλογή υπογραφών» και αποστολή εξωδίκου κατά της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής (ΠΔΕ) της ΕΠΟ βρίσκεται, με πρωτοβουλία της ΕΠΣ Κιλκίς, σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες στον χώρο των ποδοσφαιρικών Ενώσεων. Στο πανομοιότυπο κείμενο που έχει σταλεί σε όλες τις Ενώσεις αναφέρεται ότι η απόφαση της ΠΔΕ/ΕΠΟ να παρασταθεί ως πολιτική αγωγή στη δίκη για την «κάρτα υγείας», που θα γίνει στις 15 Μαΐου, είναι «καταχρηστική» και «αντιδεοντολογική», δεν προβλέπεται στις αρμοδιότητες της διοίκησης και δύναται να προκαλέσει οικονομική ζημία στην ομοσπονδία αφού εκκρεμούν αγωγές της αναδόχου εταιρείας προς την ΕΠΟ και της ΕΠΟ προς την ανάδοχο εταιρεία. Το αστείο της υπόθεσης είναι οι συντάκτες του κειμένου εμφανίζονται να «κόπτονται» για τα οικονομικά της ΕΠΟ, τη στιγμή που οι 23 κατηγορούμενοι, τους οποίους «υπερασπίζονται», και υπήρξαν μέλη των Δ.Σ. της ομοσπονδίας, από το 2005 κατηγορούνται από τη Δικαιοσύνη σε βαθμό κακουργήματος για «απιστία», επειδή ζημίωσαν κατά 13 εκατομμύρια ευρώ το ταμείο της ομοσπονδίας, πληρώνοντας αδιάκοπα έως το 2013 ένα έργο που δεν είχε υλοποιηθεί.

ΜΠΛΟΥ.

Η φαντασία… οργιάζει

Στους χώρους του στίβου τις τελευταίες εβδομάδες γίνονται ατελείωτες συζητήσεις για κάποιον ή κάποιους αθλητές που έχουν βρεθεί «θετικοί» σε απαγορευμένες ουσίες, αλλά το όνομα ή τα ονόματα δεν ανακοινώνονται. Ολες αυτές οι συζητήσεις στιγματίζουν τον χώρο του κλασικού αθλητισμού, καθώς η φαντασία… οργιάζει. Μένει να δούμε εάν κάποια επίσημη αρχή (ΣΕΓΑΣ ή ΕΣΚΑΝ) θα βάλει τέλος σε αυτά τα σενάρια.

Σπυρ. Σπαν.

Η οπτική γωνία του Κόμπι

Πριν από λίγες μέρες συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ημέρα που αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο ΝΒΑ, συμπληρώνοντας 20 χρόνια καριέρας στους Λέικερς. Μέσα σε αυτόν τον χρόνο που είναι εκτός παρκέ, ο Κόμπι Μπράιαντ αναδεικνύει το ταλέντο του και σε επιχειρηματικό επίπεδο, ωστόσο λειτουργεί συνεχώς με γνώμονα την ανάδειξη του αθλήματος που τον έκανε σουπερστάρ. Ιδρυσε προσφάτως τη Mamba League, που επί της ουσίας είναι σχολή μπάσκετ, στην οποία μικρά παιδιά μπορούν να μάθουν τα βασικά του αθλήματος. Δεν το έκανε τυχαία. «Το επίπεδο του μπάσκετ στο Λύκειο είναι τραγικό. Βλέπεις ψηλά παιδιά να μπαίνουν στο πανεπιστήμιο και να μην ξέρουν τα θεμελιώδη του μπάσκετ. Αυτό θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε», σχολίασε με αφορμή την προώθηση της δικής του ακαδημίας και έχει απόλυτο δίκιο, διότι πλέον στόχος των περισσότερων νεαρών αθλητών δεν είναι να παίξουν το άθλημα που αγαπούν, αλλά να εξασφαλίσουν από πολύ νωρίς παχυλά συμβόλαια.

Γ. Σ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή