Ηρακλής: Το μπαλάκι της παραμονής στη διοίκηση

Ηρακλής: Το μπαλάκι της παραμονής στη διοίκηση

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι παίκτες έγιναν «ένα» με τον κόσμο, σήκωσαν τον Σάββα Παντελίδη στα χέρια σα να κατέκτησαν το Τσάμπιονς Λιγκ! Για τον φετινό Ηρακλή η εξασφάλιση της παραμονής μετά τη νίκη με 2-1 –με ανατροπή και γκολ του Μπαστάκου στο 85΄– επί του Παναιτωλικού έχει μεγαλύτερη αξία ακόμα και από μια κατάκτηση τίτλου.

Η… βόμβα του υποβιβασμού δεν έσκασε στα χέρια των παικτών και του Παντελίδη, αλλά σε αυτά των ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού. Ο προπονητής του «Γηραιού» υποστήριξε πως «δείξαμε πως εμείς το καράβι το φέραμε εκεί που είχαμε πει. Διώξαμε τη “βόμβα” από τα χέρια μας. Δεν ξέρω αν θα είναι αρκετό, αλλά θέλω να ευχαριστήσω όσους ήταν δίπλα μας σε μια μοναδική διαδρομή. Αν δεν ήταν ο Ηρακλής, αυτή η φανέλα, όχι απλά δεν θα πανηγυρίζαμε, αλλά δεν θα κατέβαινε καν. Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Ακόμα και σε αυτούς που δεν μας πίστεψαν».

Οι πανηγυρισμοί κρατούν λίγο. Η επιτυχία ξεχνιέται γρήγορα, ειδικά όταν πρόκειται για την εξασφάλιση της παραμονής μέσα στο γήπεδο.

Πλέον… μπάλα θα πρέπει να παίξει εκτός αγωνιστικού χώρου η διοίκηση Παπαθανασάκη. Ο άμεσος συνεργάτης του, Νίκος Καγιούλης, υποστήριζε ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσει ο Ηρακλής να εξασφαλίσει άδεια και να συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πληρωθούν ή να διακανονιστούν οφειλές προς παίκτες, είτε αυτών που βρίσκονται στο φετινό ρόστερ είτε από προηγούμενα χρόνια, προς προπονητές, προς τρίτους. Υπάρχουν πολλά χρέη, εννοείται ότι υπάρχουν ελλείψεις σε ό,τι αφορά την οικονομική θέση και τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου που δεν έχουν τηρηθεί…

Η επόμενη μέρα του Ηρακλή μόνο εύκολη δεν είναι, διότι ακόμα κι αν πάρει άδεια έστω και με περιορισμούς, πάλι θα έχει τεράστιο πρόβλημα να καταρτίσει ρόστερ ικανό να διεκδικήσει την επόμενη χρονιά την παραμονή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή