Eκανε το 1-0 ο Ολυμπιακός επί του ΠΑΟΚ στους τελικούς

Eκανε το 1-0 ο Ολυμπιακός επί του ΠΑΟΚ στους τελικούς

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον Λίμπερμαν Αγκάμεζ σε ρόλο ηγέτη ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ με 3-0 και έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών της Α1 ανδρών βόλεϊ. Τα σετ: 25-19, 25-22, 25-16. Ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί στις 28 Απριλίου. Η εξαιρετική κατάσταση του Κολομβιανού και η κακή εμφάνιση των διαγώνιων του ΠΑΟΚ ήταν τα στοιχεία που έκριναν σε μεγάλο βαθμό τον χθεσινό τελικό. Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης Χόρχε Ελγκέτα προσπάθησε να σταματήσει τον μαχητικό Λίμπερμαν, αλλά όλες οι λύσεις που είχε στη διάθεσή του δεν στάθηκαν ικανές για να σταματήσουν τον παίκτη. Ο Αγκάμεζ πέτυχε 24 πόντους και είχε 72% στην επίθεση. Μάλιστα, κάποιες στιγμές φαινόταν σα να έπαιζε μόνος του στο «Μελίνα Μερκούρη» και, φυσικά, γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους. Ο Ολυμπιακός κέρδισε 48 πόντους από σερβίς, μπλοκ και επίθεση και ο Αγκάμεζ του έδωσε τους μισούς από αυτούς. Αντίθετα, και οι δύο διαγώνιοι του ΠΑΟΚ (Στάροβιτς, Σακόγλου) είχαν 9/32 επιθέσεις.

Οι πόντοι του Ολυμπιακού προήλθαν από 3 άσους, 37 επιθέσεις, 8 μπλοκ και 29 λάθη αντιπάλων και του ΠΑΟΚ προήλθαν από 2 άσους, 33 επιθέσεις, 5 μπλοκ και 18 λάθη αντιπάλων.

• Αύριο θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Πανναξιακό για τη σειρά των τελικών της Α1 γυναικών. Στο πρώτο παιχνίδι οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν του Πανναξιακού με 3-1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή