ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Aρχίζει το Νo Finish Line της Αθήνας!

Aρχίζει το Νo Finish Line της Αθήνας!

Η μεγάλη στιγμή έφτασε, καθώς την Τετάρτη 26 Απριλίου, στις 19:00, δίνεται το σήμα της εκκίνησης για το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό αγώνα του κόσμου που θα γίνει για πρώτη φορά και στην Ελλάδα.

Από το απόγευμα της Τετάρτης έως την Κυριακή στις 13:00, περισσότεροι από 6.000 δρομείς που υπερκάλυψαν τις εγγραφές θα τρέξουν χωρίς τερματισμό στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την Ενωση «Μαζί για το Παιδί», καθώς για κάθε χιλιόμετρο που θα καλύπτουν  θα ενισχύονται τα παιδιά άπορων οικογενειών που έχουν ανάγκη.

Στην εκκίνηση, εκτός από τους δρομείς, θα βρεθούν ο χρυσός Ολυμπιονίκης Νικόλας Κακλαμανάκης που είναι Πρεσβευτής του αγώνα, ο ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης που θα παρουσιάσει τον αγώνα, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές του στίβου, Κώστας Φιλιππίδης και Βούλα Παπαχρήστου, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, πολλοί ακόμα αθλητές, αλλά και οι εκπρόσωποι όλων των χορηγών και υποστηρικτών του αγώνα.

Το μεγάλο αυτό πάρτι θα ντύσουν μουσικά οι κορυφαίοι ραδιοφωνικοί σταθμοί Athens DJ 95,2 και Μελωδία 99,2, με σπουδαίους ραδιοφωνικούς παραγωγούς.

Επίσης έχει ανακοινωθεί το ψυχαγωγικό πρόγραμμα, το οποίο θα γίνεται παράλληλα με τον αγώνα, προκειμένου να περάσουν υπέροχες στιγμές, όσοι βρεθούν αυτές τις ημέρες, στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

«Άστα να τρέξουν ξανά» στο Νο Finish Line Athens

Το Νο Finish Line της Αθήνας σε συνεργασία με την «Ινστιτούτο Ομάδα για τον Κόσμο – Περιβαλλοντική Συμμαχία 2004+» συγκεντρώνουν χρησιμοποιημένα -σε καλή κατάσταση- αθλητικά παπούτσια κι αθλητικό ρουχισμό, για επαναχρησιμοποίηση με κύριους αποδέκτες, τους πληγέντες από την προσφυγική κρίση καθώς και κοινωνικές δομές της χώρας.

Αν θέλετε να στηρίξετε το πρόγραμμα «Άστα να περπατήσουν ξανά για καλό σκοπό» φέρτε τα παπούτσια σας και τις φόρμες/μπλουζάκια και τοποθετήστε τα, στουςκατάλληλα σηματοδοτημένους κάδους που θα υπάρχουν στο χώρο της εκδήλωσης.

Οδηγίες για τους δρομείς

Η παραλαβή του εξοπλισμού των ατομικών εγγραφών θα ξεκινήσει δύο (2) ώρες πριν από την εκκίνηση του αγώνα, προσκομίζοντας την απόδειξη πληρωμής ή το αποδεικτικό της κατάθεσης ηλεκτρονικά των χρημάτων, στη γραμματεία του αγώνα, κατά την προσέλευσή στο χώρο διεξαγωγής του Νο Finish Line. Επίσης όσοι δεν έχουν πληρώσει ηλεκτρονικά μέσω τράπεζας, μπορούν να το κάνουν κατά την προσέλευσή τους.

Οσοι επιλέξουν να ξεκινήσουν τον αγώνα μία από τις επόμενες ημέρες ως και την Κυριακή 30 Απριλίου, θα παραλάβουν τον εξοπλισμό τους (μπλούζα, bib number) στη γραμματεία, κατά την προσέλευση τους για τον αγώνα.

Αποκλειστικός δωρητής του No Finish Line Athens είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Μεγάλοι Χορηγοί είναι η ασφαλιστική εταιρεία Eθνική Ασφαλιστική και η στοιχηματική εταιρεία SportingBet, ενώ Kύριοι Χορηγοί είναι τα πολυκαταστήματα attica και το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος.

Μεγάλοι Υποστηρικτές είναι η Herbalife, η Κayak, το Kyvernitis Travel και το Metropolitan Hotel, ενώ κύριος χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΣΚΑΪ .

Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα Village Cinemas, η αθλητική ιστοσελίδα Gazzetta.gr, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Athens DJ 95,2 και Μελωδία 99,2, η εφημερίδα Ναυτεμπορική και η ιστοσελίδα Naftemporiki.gr καθώς και η ιστοσελίδα Sportsfeed.gr.

Υποστηρικτές είναι τα super market Lidl, η μπισκοτοβιομηχανία Παπαδοπούλου, η εταιρεία ηλεκτρολογικών και φωτισμού Καυκάς, η βιομηχανία γραφικών τεχνών και εκτυπώσεων Χαϊδεμένος, οι εταιρείες catering Δειπνοσοφιστήριο και Μπεγνής, το νοσοκομείο Metropolitan Hospital και το κέντρο εκπαίδευσης ναυαγωστών Lifeguard.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο [email protected] ή να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα του αγώνα http://nflathens.com και τα Social Media:

https://www.facebook.com/No-Finish-Line-Athens-983657868361437

https://twitter.com/NFLAthens

https://www.instagram.com/nflathens