Nέα μεγάλη πρόκληση για τον Ολυμπιακό στο πόλο

Nέα μεγάλη πρόκληση για τον Ολυμπιακό στο πόλο

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τρίτη συνεχή χρονιά η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού θα πάρει μέρος σε φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Οι «ερυθρόλευκες» βρίσκονται στο Κίρισι της Ρωσίας και σήμερα θα αντιμετωπίσουν τη Σαμπαντέλ. Το παιχνίδι για τον ημιτελικό της διοργάνωσης δεν αναμένεται εύκολο, καθώς ο ισπανικός σύλλογος πέρυσι είχε αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης.

Οι δύο ομάδες δεν είναι… άγνωστες μεταξύ τους. Φαβορί για την πρόκριση στον τελικό θεωρείται η Σαμπαντέλ, παρ’ όλο που σε αυτό το επίπεδο όλες οι ομάδες είναι καλές. Οι Ισπανίδες έχουν… προηγούμενα με τις «ερυθρόλευκες», διότι το 2015 ο Ολυμπιακός είχε νικήσει στον Πειραιά με 10-9 και κατέκτησε τον τίτλο. Στην αποστολή ο Χάρης Παυλίδης έχει συμπεριλάβει έμπειρες, αλλά και νεαρές πολίστριες, οι οποίες θα αποτελέσουν το μέλλον της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Πρόκειται για τις Χρυσή Διαμαντοπούλου, Γιάσμιν Σμιτ, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαρία Σώρα, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Αλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Τζούλια Εμολο, Βάσω Πλευρίτου, Ρομπέρτα Μπιανκόνι, Ιωάννα Σταματοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου και Σήλια Λογοθέτη.

Στον άλλο ημιτελικό της διοργάνωσης, η ρωσική Κίνεφ Κίρισι θα παίξει με την κάτοχο του τροπαίου ΛΕΝ, τη Ματαρό από την Ισπανία. Ο τελικός και η αναμέτρηση για την τρίτη θέση θα διεξαχθούν αύριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή