Τι κατεγράφη μετά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ

Τι κατεγράφη μετά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενταση που φάνηκε από τα οπτικοακουστικά μέσα και κατεγράφη στις εκθέσεις των αξιωματούχων υπήρξε μετά τη λήξη του προχθεσινού δεύτερου ημιτελικού κυπέλλου ΑΕΚ – Ολυμπιακός, στον οποίο νίκησαν οι «ερυθρόλευκοι» με 1-0, αλλά οι γηπεδούχοι πήραν την πρόκριση για τον τελικό.

Υπήρξε μάλιστα και επεισόδιο ανάμεσα στον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Καπίνο και τον παρατηρητή της ΔΕΑΒ Κ. Βρακά, το οποίο περιλαμβάνεται στην έκθεσή του. Ειδικότερα, μόλις τελείωσε ο αγώνας ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ περίμενε τους διαιτητές για να τους συνοδεύσει μέχρι τ’ αποδυτήρια και παράλληλα κατέγραφε με το κινητό τούς πανηγυρισμούς των οπαδών της ΑΕΚ στο πέταλο. Ο Καπίνο εκνευρισμένος ξέσπασε στον πάγκο ρίχνοντας κλωτσιά. Οταν αντιλήφθηκε την παρουσία του παρατηρητή της ΔΕΑΒ που κατέγραφε με το κινητό τον πλησίασε και τον ρώτησε ποιος είναι, γιατί τον βιντεοσκοπεί και ζήτησε να του δώσει το κινητό του. Οι εξηγήσεις που δόθηκαν έσβησαν τη φωτιά, ενώ ο παρατηρητής δέχθηκε τις αιτιάσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού και θεώρησε το συμβάν ως παρεξήγηση.

Ο κ. Βρακάς στην έκθεσή του αναφέρει ότι μετά τη λήξη του αγώνα δέχθηκε επίθεση από τον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού Μοντεστό, ο οποίος τον έπιασε από το πρόσωπο και του είπε: «Θα δεις τι θα πάθεις». Τέλος ο διαιτητής Σιδηρόπουλος στο φύλλο αγώνα αναφέρει: «Μετά τη λήξη του αγώνα και ενώ ακόμη βρισκόμασταν στο κέντρο του γηπέδου περιμένοντας τους ποδοσφαιριστές να αποχωρήσουν προς τα αποδυτήρια, πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ ατόμων από την αποστολή του Ολυμπιακού και διαπιστευμένων ατόμων που νόμιμα βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο. Μετά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ο διαπληκτισμός έληξε και αποχώρησαν όλοι προς τα αποδυτήρια».

Η ΑΕΚ δεν εξέδωσε κάποια ανακοίνωση ως απάντηση στην τοποθέτηση του Ολυμπιακού μετά το παιχνίδι και το κλίμα στον Δικέφαλο είναι ιδιαίτερα πανηγυρικό. Τα δύο πρόσωπα της αναμέτρησης ήταν ο Ούγκο Αλμέιδα και ο Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός επιθετικός αποθεώθηκε από το κοινό της ομάδας, που ζητεί με κάθε αφορμή την παραμονή του στον σύλλογο και ο Αραούχο ευχαρίστησε τον κόσμο μέσω social media. Ως προς το θέμα του γηπέδου της ομάδας υπάρχει αισιοδοξία πως οικοδομική άδεια θα εκδοθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου.

Στον Ολυμπιακό ο 51χρονος Γάλλος Ρεμί Γκαρντ αναμένεται να αντικαταστήσει άμεσα τον Τάκη Λεμονή στην τεχνική ηγεσία. Εν συνεχεία θα «τρέξουν» οι μεταγραφικές υποθέσεις σε όλες τις γραμμές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή