ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπαλτάκος: «Ευπρόσδεκτη η ομάδα εργασίας του κ. Γιαννακόπουλου»

mpaltakos-eyprosdekti-i-omada-ergasias-toy-k-giannakopoyloy-2187539

«Η ομάδα εργασίας του κ. Γιαννακόπουλου είναι ευπρόσδεκτη αρκεί να τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες, διότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι καλύβα».

Με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Δημήτρης Μπαλτάκος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ του Ερασιτέχνη και της ΚΑΕ, παρόλο που η ΚΑΕ δεν έχει δώσει τα χρήματα που οφείλει στην «μάνα του λόχου».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο κ, Μπαλτάκος αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου στο Γουδή τονίζοντας ότι πρέπει να διασφαλιστούν τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού: «Πριν από ένα εύλογο χρονικό διάστημα είχαμε μία επαφή με την κυβέρνηση και τους αρμόδιους φορείς.

Μία μέρα η κυβέρνηση θεώρησε ότι είναι σκόπιμο να δημοσιοποιηθεί αυτή η προσπάθεια.

Το αγκαλιάσαμε και επικοινωνιακά και αν δεν το κάναμε θα μειώνονταν οι πιθανότητες να πραγματοποιηθεί.

Υπάρχει ένα σχέδιο που εκτελείται μέρα με την ημέρα. Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι συναντήσεις.

Θα έχουμε ραντεβού με τον κύριο Φάμελο προκειμένου να θέσουμε όσο πιο στέρεες βάσεις γίνεται.

Πρόκειται για ένα πρότζεκτ που θα έχει θετικό πρόσημο για όλους τους κατοίκους της Αθήνας», υπογράμμισε.

Σε ότι αφορά τα οικονομικά του Ερασιτέχνη ο πρόεδρός του αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έγιναν «για να μην πέσει το τμήμα στα… βράχια» και υπογράμμισε ότι το χρέος είναι στα 2.850.000 από τα 3.000.000 που παρέλαβε ο κ. Μιχαλαριάς.

«Καταφέραμε τον βασικό μας σκοπό που ήταν να διατηρηθούν τα τμήματα του Συλλόγου σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο.

Εάν δεν υπήρχε το ενδιαφέρον του κ. Γιαννακόπουλου θα ήμασταν σε δυσχερή θέση.

Σε διαφορετική περίπτωση τα έσοδα θα πήγαιναν στην απομείωση του χρέους και, εάν δεν υπήρχαν χορηγοί, οι ομάδες μας θα αγωνίζονταν με τον κίνδυνο του υποβιβασμού.

Ηδη θα έπρεπε να σχεδιάζαμε για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Στρώνουμε κόκκινο χαλί σε όποιον θέλει να βάλει λεφτά στην ομάδα. Εμείς θέλουμε το καλό του Παναθηναϊκού.

Δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασία της αντιπαράθεσης», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Μπαλτάκος, ενώ δεν θέλησε να αναφέρει εάν θα διεκδικήσει ξανά την προεδρία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.