Ο Παναθηναϊκός είχε προειδοποιήσει την ΚΕΔ για τον Κύζα

Ο Παναθηναϊκός είχε προειδοποιήσει την ΚΕΔ για τον Κύζα

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Kαταγγελία στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για τους κινδύνους που εγκυμονούσε ο ορισμός του διαιτητή Γιώργου Κύζα στον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού, είχε κάνει η «πράσινη» ΠΑΕ, όπως αποκάλυψε σε ανακοίνωση της. Ο Παναθηναϊκός τονίζει ότι η καταγγελία που έκανε με συγκεκριμένα στοιχεία -απολύτως ενδεικτικά του τι επρόκειτο να ακολουθήσει- ουδέποτε διερευνήθηκε από την ΕΠΟ και την ΚΕΔ και ουσιαστικά πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήστων.

Δημιουργούνται ερωτηματικά για τη στάση των αρμόδιων φορέων και για το αν αυτή οφείλεται σε αμέλεια, αδιαφορία ή σκοπιμότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Την Τρίτη 25 Απριλίου 2017, 48 ώρες πριν από τον αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, απεστάλη στον πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Στ. Τριτσώνη καταγγελία με στοιχεία που καταδείκνυαν ότι ο Γιώργος Κύζας δεν έπρεπε να ορισθεί διαιτητής στο συγκεκριμένο αγώνα και επισημάνθηκαν οι προφανείς κίνδυνοι της επιλογής του.

Η καταγγελία ΔΕΝ διερευνήθηκε είτε εκ προθέσεως είτε εκ λάθους, ούτε από την ΚΕΔ, ούτε από την ΠΔΕ. Θεωρούμε ΚΕΔ και ΠΔΕ συνυπεύθυνες της κλοπής εις βάρος του Παναθηναϊκού.

Εγείρεται πλέον το ερώτημα εάν υπό τις προαναφερθείσες συνθήκες η Ελληνική Πολιτεία είναι σε θέση να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή