Καταθέτει ο Πλατανιάς, καταγγελίες από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό

Καταθέτει ο Πλατανιάς, καταγγελίες από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καταγγελίες από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ προς τον υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων της ΕΠΟ Κ. Σιμιτζόγλου έγιναν χθες με φόντο την καταγγελία του ποδοσφαιριστή του Πλατανιά Αποστολόπουλου, που κατατέθηκε προ ημερών και φέρεται να κάνει λόγο για βιαιοπραγίες κατά της αποστολής της ομάδας των Χανίων στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Χθες άρχισε και η κατάθεση στην εισαγγελία Χανίων των ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν στην αποστολή του Πλατανιά στον συγκεκριμένο αγώνα, έπειτα από προκαταρκτική έρευνα που διέταξε η εισαγγελία Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καταθέσεις των Αντώνη Κοκκαλά και Ραούλ Γιορέντε περιγράφουν περιστατικά ιδιαιτέρως επιβαρυντικά για την πλευρά των Πειραιωτών. Μάλιστα, ο τερματοφύλακας του Πλατανιά φέρεται να έχει καταθέσει ότι δέχθηκε γροθιές.

Ο ΠΑΟΚ, που κυνηγάει και αυτήν την υπόθεση –όπως και αυτή των γεγονότων στον αγώνα Κυπέλλου Ολυμπιακού – ΑΕΚ– ευελπιστώντας σε αφαίρεση έξι βαθμών από τον Ολυμπιακό, ώστε να πάρει αυτός το πρωτάθλημα, έκανε καταγγελία στον κ. Σιμιτζόγλου ζητώντας του να ασκήσει πειθαρχική δίωξη εις βάρος του Ολυμπιακού, με αφορμή την καταγγελία Αποστολόπουλου και δημοσιεύματα του Τύπου. Ωστόσο, ο κ. Σιμιτζόγλου δεν θα ασκήσει πειθαρχική δίωξη κατά του Ολυμπιακού και θα περιμένει να περατωθεί η προκαταρκτική έρευνα της εισαγγελίας. Χθες, ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία έκανε λόγο για μεθόδευση από την πλευρά του ΠΑΟΚ και κατηγόρησε τον ποδοσφαιριστή Αποστολόπουλο για αντιφατικές μαρτυρίες.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιχειρεί να κερδίσει στα δικαστήρια όσα απέτυχε να κερδίσει τόσα χρόνια στους αγωνιστικούς χώρους και, για να το πετύχει, μετέρχεται μεθόδων που είναι απαράδεκτες και ασυγχώρητες. Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος (…) ετοίμασε και κατέθεσε ένορκη μαρτυρία, καθ’ υπόδειξη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, για το παιχνίδι Ολυμπιακός – Πλατανιάς και με απώτερο σκοπό να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με αφαίρεση βαθμών, επ’ ωφελεία του ΠΑΟΚ», υποστηρίζει ο Ολυμπιακός. Ο ΠΑΟΚ απάντησε υποστηρίζοντας: «Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός ας ασχοληθούν με την υπερασπιστική τους γραμμή. Θα έχουν δει οι έμπειροι νομικοί τους πως το σχέδιο απαξίωσης των μαρτύρων δεν τους βγήκε αποτελεσματικό, με βάση την πλήρη καταδίκη τους για όσα έγιναν στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ, έστω κι αν η πρωτόδικη ποινή ήταν “χάδι”».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή