Και ο αγώνας συνεχίζεται

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το επαγγελματικό μας πρωτάθλημα ποδοσφαίρου τελείωσε… Οι αγώνες όμως συνεχίζονται και θα συνεχιστούν. Μην πάει το μυαλό σας στα πλέι οφ, που θα κρίνουν τις θέσεις από 2-5. Αυτό δεν αποτελεί είδηση. Οπως και δεν… αποτελεί, πως για άλλη μία φορά, ο πρωταθλητής και η δεύτερη ομάδα που θα υποβιβαστεί μετά τη Βέροια, θα αναδειχθούν τελικά στα γραφεία και όχι στους αγωνιστικούς χώρους, όπως συμβαίνει σε κάθε πολιτισμένη ποδοσφαιρικά χώρα.

Ο Ολυμπιακός  ετοιμάζει τη φιέστα του τίτλου για την Κυριακή, ενώ ο ΠΑΟΚ επιμένει να του αφαιρεθούν βαθμοί, όχι πλέον για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά για τις καταγγελίες παίκτη του Πλατανιά, στον μεταξύ τους παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οσο για τον Λεβαδειακό, ελπίζει για «σωτηρία» αφού ο Ηρακλής έχει οικονομικές εκκρεμότητες.

Μέσα σ’ αυτό το «αλαλούμ» έχουμε και τον τελικό Κυπέλλου. Σε ένα γήπεδο που δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του η αστυνομία του Βόλου ως ακατάλληλο, αλλά ως διά… μαγείας, μέσα σε δύο μέρες, κρίθηκε κατάλληλο. Το πώς συνέβη αυτό, είναι απλό. Οπως σε όλα, στην Ελλάδα «λέμε… ξελέμε…», χωρίς κανείς να μπαίνει στον κόπο να μας εξηγήσει το πώς και το γιατί.

Και το χειρότερο, ούτε ο κόσμος έχει τη διάθεση πλέον να ρωτήσει το πώς το άσπρο γίνεται… μαύρο. Βαρέθηκε να τον κοροϊδεύουν και απλά τους γυρίζει την πλάτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή