Χάλκινο μετάλλιο η Πρεβολαράκη

Χάλκινο μετάλλιο η Πρεβολαράκη

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο… χρονοντούλαπο έκλεισε η Μαρία Πρεβολαράκη τα προβλήματα της περασμένης χρονιάς και επέστρεψε στα ταπί πιο δυνατή. Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που διεξάγεται στο Νόβισαντ της Σερβίας, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και έφερε την ελληνική πάλη ξανά στο βάθρο.

Η πρωταθλήτρια αγωνίστηκε στα 53 κ. και έχασε την είσοδο στον τελικό καθαρά στις λεπτομέρειες. Ηττήθηκε από τη Βανέσα Καλανζίνσκαγια (Λευκορωσία), που κατέκτησε το χρυσό, με 1-2. Στον αγώνα για το χάλκινο η Μαρία Πρεβολαράκη μπήκε στο ταπί αποφασισμένη να φύγει με μετάλλιο. Και για να το επιτύχει χρειάστηκε μόνο 52 δευτερόλεπτα. Νίκησε με πτώση τη Γιούλια Λεόρντα (Μολδαβία) και προσέθεσε στη συλλογή της ακόμη ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Στην ελευθέρα αγωνίστηκε ο Τιμοφέι Ξενίδης. Ο πρωταθλητής των 97 κ. έφτασε μέχρι τους «οκτώ», όπου έχασε από Πετρόφ (Βουλγαρία) με 5-6. Θα πάρουν μέρος και οι: Ελευθέρα: Κ. Μπινεμπάουμ (74 κ.), Γ. Καργιωτάκης (125), Αγόρω Παπαβασιλείου (69). Ελληνορωμαϊκή: Γ. Πρεβολαράκης (75), Ν. Βάρκας (80), Δ. Τσεκερίδης (85), Λ. Κεσσίδης (98) και Ν. Λέων (125κ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή